Sosa'ya onay çıktı!

İtalyan devi, yeniden A takımla idmanlara çıkmayan başlayan ve “Kaldı” denilen Sosa için fiyat yükseltti. Çizme ekibi, 7.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu menajerler aracılığıyla Kartal’a iletirken, Orman’ın teklifin resmileşmesi halinde Tangocu’yu satacağı öğrenildi.

Haberler 15.08.2016 - 12:13 Son Güncelleme : 15.08.2016 - 12:13

İtalyan devi, yeniden A takımla idmanlara çıkmayan başlayan ve Kaldı denilen Sosa için fiyat yükseltti. çizme ekibi, 7.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu menajerler aracılığıyla Kartala iletirken, Ormanın teklifin resmileşmesi halinde Tangocuyu satacağı öğrenildi.

Yılan hikayesine dönen Jose Sosa krizinde ikinci perde!.. Türkiyedeki politik ortam sebebiyle ayrılmak istediğini söyleyen Arjantinli, idmanlara katılmamış, Avusturya kampında kadro dışı bırakılmıştı.

Ancak Milanın istenilen teklifi yapmamasıyla çaresiz kalan Tangocu, affedilmiş ve yeniden A takımla antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Hatta Süper Kupa finalinin 18 kişilik maç kadrosuna bile alınan Sosanın geleceğiyle ilgili dün oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

İlk olarak Beşiktaş Kulübü, sabah saatlerinde Milanın yıldız orta saha için 7.5 milyon Euroluk teklif yaptığı yönündeki haberleri resmi siteden yalanladı.

Fakat bir süre sonra yalanlama metni resmi siteden kaldırıldı.

Fiyat yükselten ve Sosa için 7.5 milyon Euro ödemeye hazır olan Milanın menajerler aracılığıyla Beşiktaşa haber gönderdiği öğrenildi. Daha önce Sosayı satmaya sıcak bakmayan başkan Fikret Ormanın resmi yazının gelmesi halinde Arjantinli yıldızla yolları ayıracağı ifade edildi.

Başkan Orman, 31 yaşındaki orta sahadan elde edilecek gelirle Mario Gomezin boşluğunu dolduracak yıldız bir forvet ve kaliteli bir de stoper almayı planlıyor.

(Habertürk)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır