Sosyal medyada Gökhan Gönül-Caner Erkin tartışması

Süper Lig’de sezonun geri kalanının ne zaman başlayacağı konuşulurken transfer iddiaları da ortaya atılmaya devam ediyor.

Haberler 01.05.2020 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beikta ile sezon sonunda sözlemeleri sona erecek Gökhan Gönül ve Caner Erkinin isimleri eski takmlar Fenerbahçe ile anlmaya balad. 2016-17 sezonunda siyah-beyazl takma transfer olan iki oyuncu, yaanan ampiyonluk ve sonrasnda gösterdikleri performansla takmn vazgeçilmez isimleri haline gelmiti. ki oyuncunun isimlerinin Fenerbahçe ile anlmasnn ardndan sosyal medyada taraftarlar arasnda tartma konusu haline geldi.

TARAFTARLARI 2YE BÖLDÜ

ki oyuncunun tekrardan gündeme gelmesi, sar-lacivertli taraftarlar da 2ye böldü. Fenerbahçeli baz taraftarlar, iki oyuncunun takma dönmemesi gerektiini ifade ederken, bir ksm taraftar ise ne olursa olsun iki ismin futbolu Fenerbahçede brakmas gerektiini savundu. Beiktal taraftarlar da ise iki oyuncuyla sözleme yenilenmesine olan inanç tam.

ki futbolcu hakknda sosyal medyada atlan baz mesajlar öyle:

Gökhan Gönül ve Caner Erkin gündeme gelmi, sadece gülüyorum

Gökhan ve Caner kendi dönemlerinin en iyi bekleriydi. Fenerbahçeye katklar müthitir. Onlarn gitmesine neden olanlar, asl eletirilmesi gerekenlerdir

Gökhann hakk yendi. 9 sene Türkiyenin en iyi beki olarak hizmet etti. Van Persie kadar deer görmedi

Caner ve Gökhann formalar Kartal Yuvas duvarlarnda, oradan alabilirsiniz

Gökhan Gönül devri bizim için bitti. Asla kabul etmiyoruz

Ana Sayfaya Git