Spor başarısında tutulmuyor

Diyarbakır Bilfen Okullar,sporda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Satranç,karate,atıcılık ve bisiklette bir çok şampiyonluk ve madalya kazanan okulun öğrencileri mutlu etti.

Haberler 06.04.2017 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bilfen Okullar satranç takm anlurfada yaplan okullar aras bölge ampiyonasnda yldzlar kategorisinde ikinci oldu. Alnan bu baaryla, Türkiye finallerinde katlmaya hak kazand.

Adyamanda yaplan bölge ampiyonasna katlan Zeynep Akçakmak ve Ece Erdoan,14 ilden 400 sporcunun katld müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek ampiyonlua ulat. Akçakmak ve Erdoan,Türkiye ampiyonas finallerine katlma hakk kazand.

ATICILIK VE BSKLETTE BÜYÜK BAARI

Türkiye rekoru bulunan atc Esin Akgün, Mersinde düzenlenen okul sporlar Ateli Silahlar Türkiye Kupas müsabakalarnda yldz bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Akgün,bu baarsyla Diyarbakr ekibinin takm halinde Türkiye ampiyonu olmasnda da pay sahibi oldu. Diyarbakr Bilfen Okullar,baar hanesine bisiklet branndaki madalyalar da ekledi. Diyarbakrda yaplan müsabakalarda toplam 8 madalya kazanan Bilfen Okullar büyük bir baarya imza att.

SPOR KULÜBÜ KURMAK ÜZERE

Diyarbakr Bilfen Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, sporda elde edilen baarlar nedeniyle hakl bir gurur yaadklarn söyledi. Karakoç,Okulumuza ve kentimize kazandrlan bu anlaml baarlardan dolaym hem hocalarmz hem de örencilerimizi kutluyoruz. Spor kulübü kurma çalmalarmz da sonuçlanmak üzere. Bundan sonra okulumuzda okuyan sporcular,ayn zamanda kulübümüz adna da faaliyet gösterecek. Tüm spor branlarnda iyi bir alt yap ve gençlerin umudu haline gelmeyi amaçlyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git