Spor camiasından korona virüs seferberliği

Diyarbakır'daki spor camiası yeni tip korona virüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan ve çalışamayan ihtiyaç sahipleri için kampanya başlattı. 40 yaş altı sporcuların forma giydiği master takımları kendi aralarında topladıkları paralarla gıda kolileri hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Haberler 09.04.2020 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs salgn nedeniyle madur olan ihtiyaç sahibi ailelerin durumu Diyarbakrdaki spor camiasn da harekete geçirdi. Diyarbakr Masterler Birliinin öncülüünde ihtiyaç sahibi vatandalara gda ve nakdi yardm yaplmas için kampanya balatld. Toplanan 200 gda kolisi ilk etapta maddi açdan madur olan 200 aileye teslim edildi. Diyarbakr Masterler Birlii, kampanyaya Diyarbakr Masterler, Diyar Masterler, ener Özdil Masterler, Ürfiolu Masterler, Asur Masterler ve Güneydou Spor Yazarlar Derneinin katkda bulunduunu açklad.

Herkesi duyarl olmaya davet ediyoruz

Millet olarak çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten Diyarbakr Masterler Birlii Bakan Veysi Akar, Bizler de sonuçta bu milletin bir parçasyz. Korona virüs nedeniyle maduriyetleri daha da artan aileler var. Kendi gücümüz orannda yardm kampanyas balattk. Katkda bulunan tüm master takmlarna ve hayrseverlere teekkür ediyoruz. Oluturduumuz kolileri kendi ellerimizle ihtiyaç sahiplerine ulatrdk. Bu zorlu dönemi amak için dayanmay artrmamz lazm. Spor camiasnda imkan olan herkesi bu konuda duyarl olmaya davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git