Spor camiasından Erdoğan Demirören için başsağlığı mesajları

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. 79 yaşındaki Erdoğan Demirören, bir süredir İstanbul Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Demirören'in vefatına ilişkin federasyonlar ve kulüpler, resmi internet sitelerinden başsağlığı mesajları yayımladılar.

Haberler 09.06.2018 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörenin babas, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Bakan, i dünyasnn önde gelen ismi Erdoan Demirören, bugün stanbulda vefat etti.

Türk sporuna önemli katklar bulanan ve tedavi gördüü hastanede hayata gözlerini yuman Erdoan Demirören, Beikta Kulübü Divan Kurulu üyesiydi.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet; Yldrm Demirören ve tüm Demirören ailesine, sevenleri ile i dünyasna basal diliyoruz.

TÜRKYE BASKETBOL FEDERASYONU

Türkiye Basketbol Federasyonu Bakan Hidayet Türkolu, Demirörenin her zaman sporun içinde yer alan, deerli bir insan olduunu dile getirerek, Öncelikle hepimizin ba sa olsun; Sayn Erdoan Demirören, çok sevip saydmz bir insand. Ayrca her zaman sporun içinde olan biriydi. Onu kaybettiimiz için çok üzgünüm. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine sabrlar diliyorum. Yaknlarnzn kaybn böyle anszn örendiinizde acmz daha da derin oluyor. Biz de bu sabah aldmz bu ac haber ile büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Erdoan Bey çok deerli bir insand. çok babacan, çok sevecen, herkesle samimi diyaloglar olan bir büyüümüzdü. Allah mekann cennet eylesin dedi.

Bugün sabah saatlerinde tedavi gördüü hastanede hayata gözlerini yuman Demirörenin Türk sporuna olan katksna da deinen Türkolu, Sayn Demirören, sporun içinde yer alan biri olarak tüm samimiyetiyle katksn fazlasyla gösteriyordu. Kendisinin bata golf olmak üzere spora duyduu yaknlk, Yldrm Beyin de Türkiye Futbol Federasyonu içerisinde olmas gibi faktörler bizleri gerçekten mutlu ediyordu. Böyle deerli insanlar kaybetmi olmak bizi üzüyor ifadeleriyle acsn paylat.

TÜRKYE VOLEYBOL FEDERASYONU

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sayn Yldrm Demirörenin babas, Demirören Holdingin kurucusu ve Yönetim Kurulu Bakan Sayn Erdoan Demirörenin hastal nedeniyle bir süredir tedavi gördüü hastanede vefat ettii haberini derin bir üzüntü ile örenmi bulunmaktayz.

Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet diliyor, Sayn Yldrm Demirören bata olmak üzere deerli ailesine, yaknlar ve sevenlerine basal ve sabr diliyoruz.

FENERBAHçE

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sayn Yldrm Demirörenin babas, Demirören Holdingin kurucusu ve Yönetim Kurulu Bakan Sayn Erdoan Demirörenin hastal nedeniyle bir süredir tedavi gördüü hastanede vefat ettii haberini derin bir üzüntü ile örenmi bulunmaktayz.

Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet diliyor, Sayn Yldrm Demirören bata olmak üzere deerli ailesine, yaknlar ve sevenlerine basal ve sabr diliyoruz.

BEKTA

Demirören Holding Yönetim Kurulu Bakan, kulübümüzün Divan Kurulu üyesi Erdoan Demirörenin vefatn üzüntüyle örenmi bulunmaktayz.

Kulübümüzün eski bakanlarndan ve Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörenin babas, ülkemizin kymetli sanayicilerinden Erdoan Demirören, Türk Sporuna yapt önemli katklarla daima hatrlanacaktr.

Merhuma Allahtan rahmet, Demirören ailesine, Demirören Holding çalanlarna, yaknlarna ve sevenlerine basal dileriz.

GALATASARAY

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörenin babas Erdoan Demirörenin vefat ettii haberini üzüntüyle örenmi bulunmaktayz.

Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet, Demirören Ailesine, yaknlarna, i ve medya camiasna basal dileklerimizi sunarz.

MEDPOL BAAKEHR

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sayn Yldrm Demirörenin babas ve Demirören irketler Grubu Bakan Erdoan Demirörenin vefat haberini üzüntüyle örenmi bulunuyoruz. Merhuma Allahtan rahmet, Demirören ailesi ve sevenlerine basal diliyoruz.

BURSASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörenin babas ve Demirören Holdingin Yönetim Kurulu Bakan Erdoan Demirörenin vefat haberini örenmi bulunmaktayz. Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet, Demirören ailesine ve sevenlerine basal dileriz.

KAYSERSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sayn Yldrm Demirörenin babas Erdoan Demirörenin tedavi gördüü hastanede vefat ettii haberini üzülerek örenmi bulunmaktayz.Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet; Demirören ailesine ve yaknlarna basal dileriz.

ANTALYASPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Sn. Yldrm Demirörenin babas, Erdoan Demirörenin vefatn üzüntü ile örenmi bulunmaktayz.

Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet, bata Demirören ailesi olmak üzere tüm sevenlerine basal ve sabr diliyoruz.

DEMR GRUP SVASSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Yldrm Demirörenin babas, Demirören Holding Yönetim Kurulu Bakan ve i dünyasnn önemli ismi Erdoan Demirören bugün stanbulda vefat etti.

Türk sporuna önemli katklar bulanan ve tedavi gördüü hastanede hayata gözlerini yuman merhum Erdoan Demirörene yüce Allahtan rahmet; Demirören ailesine, sevenlerine basal ve sabr diliyoruz.

çAYKUR RZESPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirörenin, babas, ülkemizin önemli iadamlarndan Erdoan Demirörenin, vefatn büyük bir üzüntüyle örenmi bulunmaktayz. Merhum Erdoan Demirörene Allahtan rahmet, Demirören Ailesi bata olmak üzere yaknlar ve tüm sevenlerine basal diliyoruz.

Ana Sayfaya Git