Spor camiasını buluşturan gece

Diyarbakır Masterler Derneği'nin organize ettiği gece kentin spor bileşenlerini ve spor adamlarını buluşturdu. Aralarında Diyarbakırspor'un ilk takımında forma giyen duayen isimlerinde bulunduğu eski futbolculara ödül verildi.

Haberler 18.11.2016 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özel bir hastanin sponspor olduu Diyarbakr Masterler Derneinin organize ettii gece büyük ilgi gördü. Geceye Kent protokolünden birçok isim katlm gösterirken, gece için rezerve edilen otelin salonu adeta doldu, tat.

Geceye Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, Basavc Vekili Kurtça Eker, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Spor ube Müdürleri, Gelir daresi Bakanl Grup Müdürü Fatih Teksin, Diyarbakrspora hizmet eden bata duayen isimler Mehmet Emin Sevmi ve Emin Kaar olmak üzere 1980 ve 1990l yllarda Yeil-Krmz formay giymi eski futbolcular, kentteki önemli spor adamlar ve kulüp yöneticileri ve basnn duayen isimleri katld.

AKAR: SPOR ADAMLARINI BULUTURDUK

Gecenin aç konumasn yapan Diyarbakr Masterler Dernei Bakan Veysi Akar, bugüne kadar yaplmayan bir organizasyonu gerçekletirerek kent sporuna hizmet eden spor adamlarn buluturduklarn söyledi. Akar, gösterilen ilgiden memnun kaldklarn ifade ederek benzeri organizasyonlara devam edeceklerini söyledi. Akar, Bu alanda önemli bir aç, eksii giderdiimizi düünüyorum. Kentimizde spora hizmet eden deerli insanlar var. Bunlar bir araya getirerek onurlandrdmz için sevinçliyiz. Bundan sonra daha güzel ilere imza atmay planlyoruz. Kentimizin buna ihtiyac var dedi.

ÖDÜLLER DAITILDI, ONURE EDLDLER

Gece renkli görüntülere sahne olurken, gecenin sonunda spora hizmet eden kurumlara, kiilere, Diyarbakrsporun eski futbolcularna ve Masterler Ligine katlan takmlara ödülleri verildi. Geceye davet edilen ancak rahatszl nedeniyle mazeretini bildirerek katlamayan Diyarbakrsporun son ampiyonluunda Bakanln yapan Dr. Abdurrahman Yakutun ödülünü onun adna Gençlik Spor Personel Müdürü Burhan Gül ald. Masterler gecesi ödül töreni oynanan oyunlarn ve çekilen halaylarn ardndan sonra erdi

Ana Sayfaya Git