Spor Kompleksi kazandırılıyor!

‘Spor Dostu’ Kayapınar Belediyesi tarafından Barış Mahallesi 500 Evler semtinde atıl durumda bulunan Spor Kompleksi’nde başlatılan onarım ve tadilat çalışması tüm hızıyla sürüyor. Komplekste 2 adet basketbol, 2 adet futbol ve 2 adet tenis kortu ile idare binaları yer alıyor. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Belediye olarak sporu önemsediklerinin altını çizerek, spor kompleksin en kısa sürede tamamlanarak, ilçedeki gençlerin hizmetine açılacağını söyledi.

Haberler 24.11.2020 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitime, Sanata, Kültür, Bilime ve Spora dost Belediye olan merkez Kayapnar lçe Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandrmak amacyla çalmalarn sürdürüyor.

Kayapnar Belediyesi, Bar Mahallesindeki 500 evler semtindeki atl durumdaki Spor Kompleksinde balatt onarm ve tadilat çalmalar devam ediyor.

Göreve geldiinden bu yana spora büyük önem veren Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koçun talimat ile Fen leri Müdürlüünce ksa bir süre önce balatlan onarm çalmalarnda sona doru gelindi.

Spor Kompleksinde, 2 adet basketbol, 2 adet futbol sahas ile 2 adet tenis kortu ve Soyunma odalar, WC ve idare binas yer alyor.

BELEDYE OLARAK SPORU ÖNEMSYORUZ

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koç, Kayapnar Belediyesi olarak sporu önemsediklerinin altn çizerek, Spor insan hayatnda çok önemli bir unsur. Düzenli ve disiplinli bir hayat yaamamz için mutlaka spor art. Gençlik önemli, gençlerimizin salkl bireyler olarak yetimesi, gelecee hazrlanmas için mutlaka spor yapmalar gerekiyor. Kayapnar Belediyesi olarak gençlerimize önem veriyoruz. Gerek eitim, gerek spor, gerekse dier alanlarda da ciddi desteklerimiz var. Gençlerimizin salkl bireyler olarak yetimesi açsnda ilçemize böyle devasa bir kompleksi kazandracamz için çok heyecanlyz dedi.

SALIKLI BR GELECEK BU YATIRIMLARI YAPMAK ZORUNDAYIZ

En büyük isteklerinin özellikle çocuklarn ve gençlerin spor yapmas olduunu vurgulayan Bakan Koç, Kayapnar Belediyesi olarak spor tesisleri yapmaya devam edeceiz. Salkl bir gelecek istiyorsak bu yatrmlar yapmak zorundayz diye konutu.

Ana Sayfaya Git