Spor tesisi ücretsiz!

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere mensup gençlerin yüzünü güldüren bir hizmete imza attı. Alipınar Mahallesinde ikamet eden gençler, bu mahallede bulunan belediye ait halı saha tesislerinde ücretsiz yararlanacak.

Haberler 16.11.2020 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, göreve geldikten sonra defalarca ziyaret ederek mahalle sakinlerinin evlerine misafir olduu ilçenin kalabalk mahallelerinden Alipnar Mahallesinin gençlerini sevindiren bir karar ald. Buna göre Alipnarl gençler, belediyeye ait olan ve Bakan Beyolunun talimatyla modernize edilen hal saha tesislerinden her gün 16.00-19.00 saatleri arasnda 3 saat ücretsiz faydalanabilecek.

GENçLER SEVNçL

Bu kararn kendilerine çok iyi geldiini belirten gençler, jestinden dolay Bakan Beyoluna teekkür etti.

Beyolu ise belediyenin elindeki imkanlarn halka ait olduunu ifade ederek gençlerin iyi artlarda zaman geçirmesi için ellerinden geleni yaptklarn söyledi. Beyolu, Gençlerimiz istedi, biz de seve seve yerine getirdik. Gençlerimiz mutlu olursa bu bize yeter. mkanlarn asli sahibi halkmzdr. Milleti düünen sosyal ve gönül belediyeciliine önümüzdeki günlerde güzel müjdelerle devam edeceiz inallah dedi.

Ana Sayfaya Git