Spor Toto 3. Lig'de heyecan artıyor

Spor Toto 3. Lig'de üç grupta son 3 haftaya girilirken, grup liderlerinin Spor Toto 2. Lig'e yükseleceği ligde ilk sırada yer alan ekipler, bu hafta kazanmaları halinde doğrudan Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek.

Haberler 11.04.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gruplarda ilk sray alan takmlarn dorudan Spor Toto 2. Lige yükselece 2, 3, 4 ve 5. srada yer alacak ekiplerin de play-off maçlar oynayaca Spor Toto 3. Ligde, play-offta her gruptan birer ekip daha adn 2. Lige yazdracak.

Play-off oynamaya hak kazanacak takmlar grup içi elemelerle çift maçl eleme sistemine göre birbirlerine rakip olacak. Bu turda rakiplerini saf d brakacak takmlar Spor Toto 2. Lige yükselmek için final maçlarna çkacak.

19 takmn bulunduu 1. Grupta son 4 takm, on sekizer ekibin mücadele ettii dier iki grupta ise son sradaki üçer takm gelecek sezon mücadelesine Bölgesel Amatör Liginde devam edecek.

Ligde son 3 hafta müsabakalar 14 Nisan Cuma, 23 Nisan Pazar ve 29 Nisan Cumartesi günleri oynanacak.

- 1. Grupta avantaj Sancaktepe Belediyesporda

Ligde 1. Grupta son 3 haftaya Altayn 8 puan önünde lider giren Sancaktepe Belediyespor, 2. Lig için avantajl durumda bulunuyor. Bu hafta Kartalspora konuk olacak Sancaktepe Belediyespor, rakibini yendii takdirde adn Spor Toto 2. Lige yazdracak.

kinci sradaki Altayn play-off oynamay garantiledii ligde Ankara Demirspor, Kocaelispor ve çorum Belediyespor da son 3 haftaya play-off barajnda girdi.

Toplam 4 takmn BALa düecei grupta Manavgatsporun lige veda etmesi kesinleti. Kütahyaspor, Kartalspor ve Beylerbeyi ise düme hattnda yer alyor.

- 2. Grupta lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor

2015-2016 sezonunda play-off ilk turunda Ofspora yenilerek elenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2. Grupta son 3 haftaya Erbaasporun 7 puan önünde 61 puanla lider durumda girdi. Bodrum ekibi, bu hafta Derincespor ile oynayaca maç kazanrsa, 2. Lige yükselecek.

Erbaasporun yan sra Silivrispor, çatalcaspor ve Manisa Büyükehir Belediyespor son 3 hafta öncesinde play-off için avantajl durumda bulunuyor.

Geçen yl profesyonel ligde mücadele etme hakk kazanan Türk Metal Krkkalespor lige veda ederken, Derincespor ve Dersimspor son 3 haftaya düme hattnda girdi.

- 3. Grupta avantaj Afjet Afyonsporda

Geçen yl 3. Lige çkan Afjet Afyonspor, 3. Grupta son 3 haftaya 7 puanlk avantajla girdi. Afyonkarahisar temsilcisi, bu hafta alaca bir galibiyetle 2. Lige yükselmeyi garantileyecek.

Sakaryaspor ve Darca Gençlerbirliinin play-off oynamay garantiledii grupta Diyarbekirspor ve Bayrampaa da play-off barajnda bulunuyor.

Orduspor ve Denizli Futbol A Sporun lige veda ettii 3. Lig 3. Grupta ligden düecek 3. ekip için birçok aday bulunuyor. 31 puanl Maltepesporun düme hattnda bulunduu ligde 12 Bingölsporun 32, Payasspor ve Bergama Belediyesporun otuz üçer puan var.

Ana Sayfaya Git