Spor zirvesi!

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu yetkilileri Diyarbakır’ın sporu için bir araya geldi. 2016 yılının değerlendirildiği toplantıda, yeni yılda yapılacak çalışmalar ele alındı.

Haberler 26.12.2016 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr çok önemli bir toplantya ev sahiplii yapt. Bölge sporu ve gençlik için yaplan toplantya Diyarbakr Gençlik Hizmetleri l Müdürlüü ve Kredi Yurtlar Kurumu yetkileri bir araya geldi. Diyarbakr Gençlik Hizmetleri l Müdürü Mehmet Demir, Kredi Yurtlar Kurumu Diyarbakr l Müdürü Metin Ylmaz önderliinde gerçekleen toplantya, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü, Kredi Yurtlar il Müdürü, Yurt Müdürleri, Gençlik spor ube Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katld. 2016 ylnda yaplan çalmalarn deerlendirildii toplantda, 2017 ylnda yaplacak olan çalmalarn planlanmas gerçekletirildi.

Gençler spor yapacak

Kredi Yurtlar Kurumu Halid Bin Velid Kz Yurdu toplant salonunda gerçekleen toplantda Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir ve Kredi Yurtlar Kurumu l Müdürü Metin Ylmaz, konuya ilikin bir açklama yapt.

Demir ve Ylmaz, yaptklar açklamada, Diyarbakr Kredi Yurtlar Kurumunda kalan gençlerin fiziksel ve sosyal geliimlerine katk salamak amacyla 2016 ylnda yaplan çalmalar deerlendirdiklerini belirtiler.

Demir ve Ylmaz, 2017 ylnda yaplacak olan çalmalar planlamak amacyla bir araya geldiklerini ve yaplan toplantnn oldukça faydal geçtiini belirttiler.

Demir ve Ylmaz, öyle dediler:

Kredi Yurtlar Kurumunda kalan gençlerimizin sportif faaliyetlere daha youn bir ekilde yönelmelerini istiyoruz. Gençlerimizin spor faaliyetlerini artrmalar için nelere yapabiliriz diye fikir al veriinde bulunduk. Ve önemli tespitlerde bulunduk. Gençlerimizin kulüp faaliyetlerine katlarak sosyal beceri ve yeteneklerini gelitirerek, gönüllük faaliyetlerine katlm üzerinde görüler saladk. Bu faaliyetlerin Gençlik Merkezlerimizin üzerinde yaplmasna karar verdik. Farkl illerden ilimize gelen gençlerin okul dnda zamanlarn en güzel ve verimli ekilde deerlendirmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü ve KYK olarak gençlerimize en iyi ekilde hizmet vermek üzerinde görümelerimiz devam edecktir.

Ana Sayfaya Git