Spora davet

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 'Sabah sporu' temasıyla hafta sonları kentteki dört farklı parkta sabah sporu etkinliği başlatıldı.

Haberler 14.10.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Hasan Basri Güzelolunun talimatyla kiisel, sosyal ve sportif alanlarda destekleyici politikalar oluturmak, sporun kitlelere yaylmasn tevik etmek ve spor bilincinin arttrlmas amacyla Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Bakanl tarafndan kentte bulunan dört parkta sabah sporu etkinlikleri balad.

Etkinlik kapsamnda cumartesi ve pazar günleri saat 06.00 ile 09.00 arasnda Antpark, Kouyolu Park, 15 Temmuz ehitler Park, Kent Meydannda sabah sporu yaplrken, vatandalar yaklak 3 saat boyunca profesyonel eitmenler eliinde temel beden eitimi, kültür-fizik hareketleri, yürüyü, kou, pilates, step-aerobik gibi farkl branlarda spor yaparak güne daha zinde balama frsat buldu.

Hafta sonlar profesyonel kadn ve erkek eitmenler tarafndan yaplan sabah sporuna vatandalar davet edilirken, spor etkinliinin havalarn yal olmad hafta sonlarnda yaplaca kaydedildi.

Ana Sayfaya Git