Sporda Çocuk Zirvesi

UPS Spor ve Kültür Kulübü tarafından, ‘spor tüm çocukların hakkı’ sloganıyla bugün düzenlenecek zirvede, konularında uzman kişilerin katılımıyla paneller düzenlenecek. Kulübün çocuk sporcuları, hem yeteneklerini sergileyecek, hem de spor yapmak isteyen çocukların hakkını savunacaklar.

Haberler 22.06.2019 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar spor ve sanat yoluyla eiten ve onlar topluma sorumluluk sahibi birey olarak kazandran UPS Spor ve Kültür Kulübü, önemli bir organizasyona imza atyor. Kulüp, spor tüm çocuklarn hakk sloganyla düzenleyecei Sporda çocuk Zirvesi ile Türkiyede çocuklarn spor yapma hakkn tartmaya açacak.

Akademisyenler ve uzmanlar katlacak

Bugün saat 10.00da açl yaplacak zirvede Türkiyenin önde gelen akademisyenleri konuacak. Prof Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Bilge Donuk, Doç Dr. Itr Erhart, Dr. Öretim Üyesi lknur Hacsoftaolu gibi akademisyenler, konuyla ilgili düüncelerini paylaacak. Türkiyenin yakndan tand akademisyenlerin, çocuk odakl, güvenli aktif spor alanlar balkl oturumuna, çocuk sporcu Zehra Beir moderatörlük yapacak.

çocuklar konuacak, çocuklar yönetecek

Spor yapmak bütün çocuklarn hakk balkl oturumda spor yapan çocuklar, karlatklar sorunlar dile getirecek. Ayrca Mardinden gelecek iki çocuk, Anadoludaki spor yapmak isteyen çocuklarn karlaabilecekleri sorunlar dile getirecek.

Ana Sayfaya Git