Sporda şiddete karşı toplandılar!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Kasapoğlu: "Amacımız sahaların şiddetten arındırılması"

Haberler 18.07.2018 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Kasapolu, 6222 Sayl Sporda iddet ve Düzensizliin Önlenmesi yasasnda yaplacak olan deiikliklere ilikin istiare toplants öncesi basn mensuplarna ksa bir açklama yapt. Kasapolu, Amacmz sahalarn iddetten arndrlmas dedi.

Gençlik ve Spor Bakanl Merkez Binasnda 6222 Sayl Sporda iddet ve Düzensizliin Önlenmesi yasasnda yaplacak olan deiikliklere ilikin istiare toplantsna; Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Kasapolu, Adalet Bakan Abdülhamit Gül, çileri Bakan Süleyman Soylu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Yldrm Demirören, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Bakan Hidayet Türkolu, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Bakan Mehmet Akif Üstünda, Türkiye Hentbol Federasyonu Bakan Bilal Eyüpolu ve 18 Süper Lig kulübünün temsilcileri katld.

Toplant öncesi ksa bir açklama yapan Kasapolu, Bugün burada 6222 Sayl Sporda iddet ve Düzensizliin Önlenmesi yasasnda yaplacak olan deiikliklerle ilgili toplanyoruz. Kanunla ilgili son rötular yapyoruz. Amacm sahalarn iddetten arndrlmas diye konutu.

Ana Sayfaya Git