Sportif faaliyetler iptal

Dünya Güreş Birliği (UWW) koronavirüs salgını nedeniyle telekonferans sistemiyle yaptığı toplantıda 30 haziran tarihine kadar planlanan tüm uluslararası şampiyona ve turnuvaları ertelediğini açıkladı.

Haberler 09.04.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2020 Tokyo Olimpiyatlarnn ertelenmesinin ardndan akbeti merak edilen olimpiyat elemeleri içinde karar verildi. Buna göre mart aynda Macaristanda yaplmas planlanan Avrupa ve nisan ay sonunda Bulgaristanda düzenlenecei açklanan dünya kalifikasyon elemeleri 2021 ylnda ayn yer ve ayn aylarla yaplmas kararlatrld.

Dünya Güre Birlii (UWW) Bakan Nenad Laloviç, Takvimimizi IOC ve Tokyo 2020 için planlamak zorundayz. Ayrca ev sahibi ehirler ve ilgili ulusal federasyonlarla çalmalarmza devam etmenin önemli olduunu görüyoruz.

SPORTF FAALYETLER PTAL

lgili organizatörler, teknik komisyon ve spor departmanlar ile görütükten sonra, UWW olarak 30 Haziran 2020den önce planlanan tüm uluslararas turnuva ve ampiyonalarn ertelenmesi konusunda karar birliine vardk. UWW ayrca Ulusal Federasyonlarn güvenlii açsndan, tüm sporcularn ve katlmclarn saln korumak için ulusal etkinliklerini iptal etmelerini önerdi. 2020 takviminin geri kalan, koronavirüs salgnnn durumuna göre ayarlanacak.

UWW olaan kongresinin 6 Eylülde Belgraddaki Gençler Dünya ampiyonas öncesinde yaplmas planlanmtr. Bu ampiyona iptal olsa bile kongrenin belirtilen yer ve tarihte yaplmas kararlatrlmtr eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git