Stadı var tribünü yok!

Muş’un Bulanık ilçesinde futbol sahasına sahip olmasına rağmen seyircilerin ve futbolcuların oturacağı ne tribün nede soyunma odaları yok.

Haberler 23.08.2017 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

85 bin nüfuslu Muun Bulank ilçesinde mevcut statta tribün yok. Bilican Spor Kulübü yöneticileri tarafndan atl durumda olan ehir stadn gençleri bir araya toplayarak canlandrd. 15 yldan beri yaplan stada ilk defa Bilican Spor Kulübü gençlerin elinden tutarak sporla birletirdi. Bu yl 16 ya grubu elemlerinde iyi bir yere gelerek Eylül aynda oynanacak olan amatör maçlarda ilçeyi temsil edecek.

STAD VAR TRBÜN YOK

Bulank Bilican Spor Kulübü Bakan Veysi Ylmaz, ilçe Kaymakam Hac Arslan Uzann Bulank ilçesinde ilk göreve balad zaman halkla yaplan toplantlarda özellikle gençlie önem verdiini söyledi. Ylmaz, Gençlerin bu ülkenin gelecei için temel talarndan biridir. lçede çok güzel bir futbol sahas var ama ama tribünü yok. çalmalar yapld fakat daha bir netice almadk. Defalarca yetkililere söylememize ramen l Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü yetkilileri bu konunun kendilerini atn, gerekli bütçelerin olmadn ifade ettiler. lçeye ne tribün ne de bir top verecek güçlerinin olmadn söylediler.

85 BN NÜFUSLU LçE

Koskoca 85 bin nüfusu am bir ilçede sadece Bulank sahasnn tribün olmamas büyük bir eksiklik olarak görülüyor. Neredeyse mahallelere bile stat yapanlarn 85 bin nüfuslu bir ilçeye brakn yeni bir stat yapmay, var olann onarmn dahi gerçekletirme konusundaki belirsizliinin sürmesi ise büyük handikap olarak deerlendiriliyoruz. nallah Sayn Cumhurbakanmzn Malazgirtte gelii ile yetkililerin biz Bulankl gençlere verecei en güzel cevap Bulank ilçesindeki sporla var olan eksiklikleri giderilmesidir dedi.

Ana Sayfaya Git