Süper Lig şampiyonluk kupasının tanıtımı yapıldı

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda şampiyon olacak takıma verilecek olan kupanın tanıtımı yapıldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda düzenlenen organizasyonda, şampiyonluk kupasının tanıtımı, teşkilat başkanı Bünyamin Bozgeyik tarafından yapıldı.

Haberler 15.05.2019 - 12:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Düzenlenen tantmda açklamalarda bulunan Bozgeyik, 2018-2019 Spor Toto Süper Ligin Sezonunun ampiyonuna verilecek kupann tantm için buradayz. Bu sene de Spor Toto olarak sponsorluumuz devam etti. Spor Toto Tekilatnn Süper Lig sponsorluunda 9uncu sezonuydu. Büyük memnuniyetimiz var son yllarda nefes nefese geçen bir lig izliyoruz. Bu sene de öyle son 2 haftaya girilirken 3 takmmz matematiksel olarak u anda ampiyonluk mücadelesi veriyor. ki takmmz belki final gibi bir hafta hatta final olabilir. Bu haftaki maçn skoruna göre ampiyon belirlenecek beraberlik durumunda bir sonraki haftaya kalacak. O da bizim için iyi heyecan devam edecek. Onun haricinde dier takmlarmz da çok önemli. Sadece ampiyonluk deil, sponsor olarak una bakyoruz alttaki takmlarmz da nefes nefese mücadele veriyorlar. Öyle bir heyecan var ben 18 takmmz da burada verdikleri mücadeleden bize yaattklar heyecan ve futbolumuza kattklar renkten dolay tebrik ediyorum. Spor toto tekilat olarak malumuz futbolla birlikte 60 yakn spor brannda yatrmlarmz, desteklerimiz var. Futbolda sadece süper lig deil, 1nci ligde de Spor Totonun sponsorluu var o bizim karde ligimiz netice olarak, bu sene 1inci ligde ampiyon olan ilk 2 takm ve sonrasnda Play-Offdan gelecek 3üncü takm Süper Ligde yer alacak. Bu vesileyle Gençlerbirlii ve Denizlisporu buradan tebrik ediyorum, Süper Ligde baarlar diliyorum eklinde konutu.

KUPA TAKIMLARIN TALEPLERNE GÖRE YA STADA GDECEK YA DA KUTLAMAYI YAPACAKLARI GÜN STADA YNE YÖNLENDRLECEK

Spor Toto Bakan Bünyamin Bozgeyik, konumasn öyle sürdürdü: Kupa geçen sene de olduu gibi Selçuklu Yldz, birlik beraberlik ve zafer unsurlar bu kupaya ilham kayna oldu. Toplam arl 10 kilo 300 gram. Bunun 9 kilo 300 gram 925 ayar gümüten yapld. 1000 gram ise 925 ayar gümü üzeri altn kaplamadan olumakta. Bugün saat 10dan itibaren Ankarada bütün halkmza açk. Spor Toto Tekilat Bakanlnda saat 10:00 ile 19:00 aras taraftarlar tuttuklar takmn belki de kupasn oyuncularndan daha önce görme frsat bulacaklar. Ayrca takmlarna oyuncularna belki de tarihe not düecekleri bir ey varsa an defterini de imzalayabilirler. Bu hafta sonu kupay stanbula yolcu edeceiz. Galatasaray-Baakehir maçn izleyeceiz. O maçta ampiyon belli olmazsa bir hafta sonra inallah ampiyonumuza kupasn hep beraber vereceiz. Kupa takmlarn taleplerine göre ya stada gidecek ya da kutlamay yapacaklar gün stada yine yönlendirilecek.

19 MAYIS 1919UN YÜZÜNCÜ YILINI KUTLUYORUM

Mays aynn sporseverler için dolu dolu geçtiini belirten Bozgeyik, Yarn Sivasta Türkiye Kupas sahibini bulacak. Hemen akabinde basketbolda yüz akmz Fenerbahçe ve Anadolu Efes inallah spanyada birisi finale çkacak ve kupay da stanbula getirecek. Galatasaray- Baakehir maç kazanann ikili averajdan dolay ampiyonluk kupasn kazand maç olacak. Ve bir de bizim için tabi ki Gençlik ve Spor Bakanl, Spor Toto Tekilat Bakanl için önemli bir hafta. Bu hafta bir de bayram yaayacaz. 19 Mays Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramnz buradan kutlamak istiyorum. 19 Mays Atatürk ve silah arkadalarnn Samsuna çknn 100üncü yl dönümü bu sene inallah son yllardan çok daha farkl olacak. Bu yl ki kutlamalarn slogan Milli Mücadelenin 100üncü Yl olarak belirlendi. Millet olarak kurtulu mücadelesinin 100üncü yln idrak etmenin onurunu yayoruz. Cumhurbakanlmzn himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanmz Mehmet Kasapolunun önderliinde biz de Spor Toto olarak hep beraber Samsunda olacaz. Bu vesile ile 19 Mays 1919un yüzüncü yln kutluyorum. Bata Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadalar olmak üzere memleketimize hizmet eden aziz kahramanlarmz sayg ve minnetle anyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git