Süper Lig tarihinde bir ilk!

İstikbal Mobilya Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı, Kayserispor Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile başkan seçildi.

Haberler 23.11.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Lig ekibi stikbal Mobilya Kayserisporda 30 Kasm Cumartesi günü yaplacak olaanüstü genel kurulu öncesinde bakan danman ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözba, bakanla adayln açklamt. Gözba, ilk etapta 30 Kasmda yaplacak olan olaanüstü genel kurula kadar bakan olarak görev alacak, sonrasnda ise genel kurul üyelerinin oylarn almas durumunda Kayserisporun bakan olarak görevine devam edecek.

SÜPER LGDE BR LK OLDU

Kulüp tesislerinde yaplan toplantya Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yldz, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükehir Belediye Bakan Memduh Büyükklç, Melikgazi Beldiye Bakan Mustafa Palancolu, Kocasinan Belediye Bakan Ahmet çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odas Bakan Ömer Gülsoy, Kayseri OSB Bakan Tahir Nursaçan, stikbal Mobilya Kayserispor eski Bakan Erol Bedir ve kulübün yönetim kurulu üyeleri katld. Yaanan gelimelerin üzerine Hamdi Elcuman, yönetim kurulu bakanlndan istifa etti. Elcumann istifasnn ardndan ise toplant yapan yönetim kurulu üyeleri oy birlii ile Berna Gözbay yönetim kurulu bakan olarak seçti. Berna Gözba, 30 Kasmda yaplacak olan olaanüstü genel kurula kadar bakan olarak görev alacak, sonrasnda ise genel kurul üyelerinin oylarn almas durumunda Kayserisporun yeni bakan olarak görevine devam edecek.

BAKAN SEçLD

Sar-krmzl kulüpten yaplan açklamada u ifadeler yer ald: Kulüp tarafndan yaplan açklamada: Bilindii üzere Yönetim Kurulu kararmzla 30.11.2019 tarihinde kulübümüz genel kurulu yaplacaktr. Genel kurul öncesinde mevcut yönetim kurulu üyemiz Sayn Berna Gözba, ehrimizin tüm dinamiklerinin ittifakyla ve desteiyle bakan adayln açklamtr. Gelinen noktada halen kulüp bakanl görevimizi yöneten Sayn Hamdi Elcuman büyük bir jest yaparak yönetim kurulu bakanlndan istifa etmi, yönetim kurulumuz oy birliiyle Sayn Berna Gözbay yönetim kurulu bakan olarak seçmitir. Kendisine yaplacak genel kurulumuzdaki adaylnda baarlar diliyoruz

Ana Sayfaya Git