Süper Lig ve TFF 1. Lig'de 39 takımdan 15'i teknik direktör değiştirdi

Süper Lig'de 10 haftalık periyotta 8 takım, TFF 1. Lig'de de 11 haftalık süreçte 7 ekip, teknik heyetlerinde değişiklik yapmayı tercih etti

Haberler 02.12.2020 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2020-2021 sezonunda Süper Lig ve TFF 1. Ligde yer alan 39 ekipten 15i teknik direktör deiikliine gitti.

Süper Ligde teknik direktör deiimine giden takm says 10. hafta sonunda 8e ulat.

Bu sezon 21 ekiple devam edilen ligde u ana kadar Fraport TAV Antalyaspor, Trabzonspor, Hes Kablo Kayserispor, Kasmpaa, Gençlerbirlii, MKE Ankaragücü, Yukatel Denizlispor ve son olarak Büyükehir Belediye Erzurumspor teknik direktör deiimine gitti.

Fraport TAV Antalyasporda Tamer Tunann yerine Ersun Yanal, Trabzonsporda Eddie Newtonun yerine Abdullah Avc, Hes Kablo Kayserisporda Bayram Bektan yerine Samet Aybaba ile anlald.

Kasmpaada Mehmet Altparmakn ardndan göreve gelen rfan Buz, 1 maçn ardndan yerini Fuat çapaya brakt. Gençlerbirliinde Mert Nobrenin yerine Mustafa Kaplan getirildi. MKE Ankaragücü Fuat çapa, Yukatel Denizlispor Robert Prosinecki ve Büyükehir Belediye Erzurumspor da Mehmet Özdilekle yollarn ayrd.

- TFF 1. Ligde 7 takm teknik heyette deiiklik yapt

TFF 1. Ligde ise 11. haftann ardndan teknik heyetlerinde deiiklie giden takm says 7ye yükseldi.

Ligde Adanaspor, Eskiehirspor, Ankaraspor, Beypiliç Boluspor, Bereket Sigorta Ümraniyespor, Royal Hastanesi Bandrmaspor ve son olarak Aydeniz Et Balkesirspor teknik direktörlerini deitirdi.

Adanasporun Fatih Akyelle yollarn ayrd TFF 1. Ligde, Eskiehirsporda Mustafa Özer, Ankarasporda Ali Güne ve smet Tademir, Beypiliç Bolusporda Ahmet Tayürek, Bereket Sigorta Ümraniyesporda Sait Karafrtnalar, Royal Hastanesi Bandrmasporda Serdar Bozkurt ve son olarak Aydeniz Et Balkesirsporda da Mesut Dilsözle yollar ayrld.

Ana Sayfaya Git