Süper Lig'de 6 kulüp PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği; Beşiktaş, Trabzonspor, Kasımpaşa, Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor ve Atiker Konyaspor'u PFDK'ye gönderdi.

Haberler 20.02.2019 - 13:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müavirlii, Spor Toto Süper Ligden 6 kulübü, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFFden yaplan açklamada, Spor Toto Süper Ligin 22. haftasnda oynanan maçlarn ardndan Beikta, Trabzonspor, Kasmpaa, Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor ve Atiker Konyasporun saha olaylarnn yan sra çirkin ve kötü tezahüratla, usulsüz seyirci alnmasndan dolay hukuk müavirlii tarafndan PFDKye sevk edildii bildirildi.

DSPLN KURULU

Atiker Konyasporun oyuncusu Adis Jahovic ile Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcu Adem Büyükün ise kural d hareketleri nedeniyle disiplin kuruluna sevkine karar verildii vurguland.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gaziehir Gaziantep, Afjet Afyonspor, Eskiehirspor ve Abal Denizlisporun da kurula sevk edildii kaydedildi. Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Hatayspor idarecileri Mithat Baklac ile Aydn Toksözün de PFDKye sevk edilmesinin kararlatrld aktarld.

Ana Sayfaya Git