Süper Lig'de en fazla yerliyi Kayserispor oynattı

KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı ekibin Süper ligde sahaya çıkan 11'inde en fazla Türk oyuncu oynatan takımı olduğuna dikkati çekti. Bedir, ‘’Türk, yabancı ayrımımız yok .Kim iyiyse formayı o giyer. Bu bizim objektifliğimizi gösterir" dedi.

Haberler 23.08.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar krmzl takm, hafta sonunda renkta Göztepe ile oynad karlamaya 11de kalede Muammer, defansta Levent Gülen, amil çinaz, Atilla Turan, orta sahada Güray Vural, Deniz Türüç ve forvette Umut Bulutla balad. Böylece Kayserispor Süper ligde onbirindeki 7 Türk oyuncu ile en fazla yerli oyuncu oynatan takm olarak belirlendi.

Kayserispor Bakan Erol Bedir, 11de ve kadroda Rumen teknik direktör Marius Sumudicann yerli ve yabanc ayrm yapmadn, transfer yapld diye illa yabanclar sahaya sürme gibi bir zorunluluklar olmadn söyledi. Kayserispor bakan Erol Bedir, öyle konutu:

Süper ligin ikinci haftasnda en fazla yerli oyuncuyu Kayserispor oynatt. Transfer yaptk diye illa kadromuzda daha fazla yabancya ans tanrma gibi bir anlay içinde deiliz. Hocamz Sumudica, kim formda, kim antrenmanda iyi performans göstermise, rakip takmn durumu ve taktik anlana göre sahaya onbiri sürüyor. Kayserisporda son derece objektif bir anlay ve karar mekanizmas iliyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git