Süper Lig'de golcülerin düellosu

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında 1 Nisan Pazar günü oynanacak maçta gözler golcüler Bafetimbi Gomis ile Burak Yılmaz'da olacak.

Haberler 29.03.2018 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl takmda Fransz futbolcu Gomis ile Trabzonsporda milli oyuncu Burak Ylmaz, bu sezon skorer performanslaryla göz dolduruyor.

Bafetimbi Gomis, Süper Ligde forma giydii 25 maçta kaydettii 25 golle krallk yarnda zirvede yer alrken, Burak Ylmaz ise görev ald 20 müsabakada att 20 golle ikinci srada bulunuyor.

- Gomis kariyerinin zirvesinde

Bafetimbi Gomis, bu sezon sar-krmzl forma altnda skorer performansyla iki rekor krd.

Kariyerinde daha önce Saint-Etienne, Olympique Lyon, Swansea City ile Olympique Marsilya formalarn giyen Gomis, sar-krmzl takmda kariyerinin en skorer sezonunun geçiriyor.

Geçen sezon Olympique Marsilya ile ligde 31 maçta 20 kez alar sarsarak kariyerinde zirve yapan Gomis, Süper Ligin 26 haftalk bölümünde 25 gole ulaarak, rekorunu gelitirdi.

Bafetimbi Gomis, ligdeki 25 gollük performansyla 22 golle Mario Jardele ait olan Galatasaray tarihinin bir sezonda ligde en çok gol atan yabanc oyuncusu unvannn da yeni sahibi oldu.

Galatasaray, 32 yandaki santrforun bu sezon gol att 15 lig maçnn 13ünü kazand. Sar-krmzl takm, Gomisin alar havalandrd lig maçlarnda 13 galibiyet, bir beraberlik ve bir malubiyetle ayrld.

- Burak Ylmazn gol att maçlarda 8 galibiyet

Trabzonspor, Süper Ligde daha önce iki kez gol krall yaan Burak Ylmazn bu sezon gol att maçlarda 8 galibiyet elde etti.

Bordo-mavili takmn ligdeki 45 golünün 20inde imzas bulunan 32 yandaki futbolcu, 14 maçta skoru deitirdi.

Trabzonspor, Burak Ylmazn alar havalandrd maçlarda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve bir malubiyet yaad.

Ana Sayfaya Git