Süper Lig'de kritik haftalar başlıyor

Ligde gelecek 5 haftada zirve mücadelesi veren 7 takım birbiriyle oynayacak ve ligin gidişatı bu maçlar sonunda belirginleşecek.

Haberler 22.01.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

kinci yars balayan Süper Ligde zirve yarnda yer alan takmlarn birbiriyle mücadele ederek puan durumunun yeniden ekillenecei haftalar balyor.

Ligde 5 haftalk süreçte lider Demir Grup Sivasspor (40) ile ilk 7 srada yer alan Medipol Baakehir (36), Trabzonspor (35), Fenerbahçe (34), Aytemiz Alanyaspor (32), Galatasaray (30) ve Beiktan (30) birbiriyle oynayaca maçlar, ligin kalan haftalar için belirleyici olacak.

Demir Grup Sivasspor ile arasnda 6 puan fark olan Fenerbahçe, 19. haftadaki kritik mücadelede lig ikincisi Medipol Baakehir ile karlaacak. Bir sonraki haftann en önemli maç ise zirve yarna yeni teknik direktörü Hüseyin çimir ile devam eden Trabzonspor ile Fenerbahçe arasnda oynanacak.

Zirve yarn ekillendirecek haftalardan biri de 21. hafta olacak. ampiyonluk adaylarndan Medipol Baakehir, söz konusu haftada Demir Grup Sivasspor ile karlarken, Fenerbahçe de Aytemiz Alanyasporu konuk edecek.

Süper Ligde 22 ve 23. hafta maçlar da ampiyonluk yarnda heyecan son derece yükseltecek.

22nci haftada Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor ile karlarken, Beikta da Medipol Baakehir deplasmannda zirve iddiasn güçlendirmeye çalacak.

Ligin 23. haftasnda ise zirve yarnda yer alan 7 takmn 6s, birbiriyle karlaacak. Demir Grup Sivasspor, Aytemiz Alanyasporu konuk ederken, Beikta, Trabzonsporu, Fenerbahçe de Galatasaray arlayacak.

Söz konusu 5 haftalk periyotta Demir Grup Sivasspor ve Fenerbahçenin fikstür avantaj dikkati çekiyor.

ki takm da 5 haftalk dönemde iç sahada 3, deplasmanda 2 maça çkacak. Dier takmlar ise iç sahada 2 maç oynayacak.

Demir Grup Sivasspor Medipol Baakehir Trabzonspor Fenerbahçe Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Beikta

19. Hafta çaykur Rizespor Fenerbahçe (D) BtcTurk Yeni Malatyaspor (D) Medipol Baakehir Kasmpaa (D) ttifak Holding Konyaspor (D) Göztepe (D)

20. Hafta Gaziantep FK (D) Gençlerbirlii Fenerbahçe Trabzonspor (D) BtcTurk Yeni Malatyaspor Hes Kablo Kayserispor çaykur Rizespor (D)

21. Hafta Medipol Baakehir Demir Grup Sivasspor (D) Gençlerbirlii (D) Aytemiz Alanyaspor Fenerbahçe (D) Kasmpaa (D) Gaziantep FK

22. Hafta Trabzonspor (D) Beikta Demir Grup Sivasspor MKE Ankaragücü (D) Gençlerbirlii BtcTurk Yeni Malatyaspor Medipol Baakehir (D)

23. Hafta Aytemiz Alanyaspor çaykur Rizespor (D) Beikta (D) Galatasaray Demir Grup Sivasspor (D) Fenerbahçe (D) Trabzonspor

Ana Sayfaya Git