Süper Lig'de zirve yarışı

Ligin 12. haftasında lider Galatasaray ile ikinci Medipol Başakşehir yarın karşı karşıya gelecek. Haftanın en önemli müsabakasında dünyaca ünlü iki santrfor Bafetimbi Gomis ile Emmanuel Adebayor da karşılaşacak.

Haberler 18.11.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligin 12. haftasnda lider Galatasaray ile ikinci Medipol Baakehir karlaacak.

Ligde geride kalan 11 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 malubiyetle 26 puan toplayan Galatasaray, en yakn takipçisi Medipol Baakehirin 3 puan önünde zirvede yer alyor.

Turuncu-lacivertli ekibin ise 7 galibiyet, ikier beraberlik ve malubiyetle 23 puan bulunuyor.

3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadnda oynanacak maç saat 19.30da balayacak. Zirve yarndaki önemli müsabakada hakem Ali Palabyk düdük çalacak.

GOLCÜLER KARI KARIYA

Süper Ligde haftann en önemli müsabakas olan Medipol Baakehir-Galatasaray mücadelesi, dünyaca ünlü iki santrforu da kar karya getirecek.

Sar-krmzl takmn en önemli gol aya olan Bafetimbi Gomis, geride kalan 11 haftada 11 kez rakip fileleri havalandrd. Maç bana 1 gol ortalamasyla mücadele eden Fransz futbolcu, Göztepeli Adis Jahovic ile gol krall yarnda zirvede bulunuyor.

Turuncu-lacivertli ekibin Togolu yldz golcüsü Emmanuel Adebayor ise bu sezon ligde att 4 golle takmnn en skorer ismi konumunda.

Deneyimli santrfor, ligde geçen sezonun ikinci yarsnda oynanan ve Medipol Baakehirin 4-0 kazand karlamada Galatasaray alarn 3 kez havalandrmt.

KALECLER ÖN PLANDA

Medipol Baakehir-Galatasaray müsabakas iki önemli kalecinin mücadelesine de sahne olacak.

Uruguayl file bekçisi Fernando Muslera, transfer edildii 2011-2012 sezonundan bu yana sar-krmzl ekibin en önemli isimlerinden oldu. Kaptanlk görevini de üstlenen Muslera, Galatasaray kariyerinde u ana kadar 3 Süper Lig, 3 Türkiye Kupas ve 4 Süper Kupa kaldrd.

Deneyimli kaleci, bu sezonun geride kalan 11 haftasnda 9 golle ligin en az gol yiyen kalecisi konumunda.

Medipol Baakehir file bekçisi Volkan Babacan ise hem ligde hem de A Milli Futbol Takmnda gösterdii performansla dikkati çekiyor.

Uzun zamandr ay-yldzl ekibin kalesini kimseye kaptrmayan Volkan Babacan, Medipol Baakehirde ise ligin en formda kalecilerinden biri oldu. Volkan, bu sezon 11 maçta kalesinde 13 gole engel olamad.

Ana Sayfaya Git