Süper Lig’in ilk 2 haftasında en hırçın takımlar arasında, Trabzonspor zirvede yer aldı

​Ligin ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u konuk eden bordo mavililerde, Yusuf Yazıcı, Pereira, Durica ve Uğur 90 dakikayı sarı kartla tamamladılar. 2’nci hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Trabzonspor’da Olcay, Yusuf Yazıcı, Bero ve Mas bu karşılaşmada sarı kart gören isimler oldu. 2 maçta toplamda 8 sarı karta ulaşan bordo mavililer, 8 sarı kartlı Kasımpaşa ile birlikte bu alanda zirvede yer aldı.

Haberler 24.08.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin ilk haftasnda sahasnda Atiker Konyasporu konuk eden bordo mavililerde, Yusuf Yazc, Pereira, Durica ve Uur 90 dakikay sar kartla tamamladlar. 2nci hafta deplasmanda Fenerbahçe ile kar karya gelen Trabzonsporda Olcay, Yusuf Yazc, Bero ve Mas bu karlamada sar kart gören isimler oldu. 2 maçta toplamda 8 sar karta ulaan bordo mavililer, 8 sar kartl Kasmpaa ile birlikte bu alanda zirvede yer ald.

EN AZ KART GÖREN MEDPOL BAAKEHR

lk 2 hafta itibariyle en az kart gören takm ise Medipol Baakehir oldu. 2 maçta toplamda 2 sar kart gören Baakehiri ilk 2 haftay 3er sar kartla kapatan Fenerbahçe, Bursaspor, Gençlerbirlii, Atiker Konyaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor takip etti.

Antalyaspor 7 sar, Demir Grup Sivasspor 6 sar, Kayserispor ile Osmanlspor 5 sar 1 krmz, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Beikta ile Kardemir Karabükspor 5er, Galatasaray ile Alanyaspor ise ilk 2 haftay 4er sar kartla tamamlad.

MLL ARA SAKATLARA YARAYACAK

Haftasonu oynanacak karlamalarn ardndan Süper Lige verilecek 15 günlük milli ara, Trabzonsporda sakatl bulunan oyuncular için frsat olacak. Bordo mavililerde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Fabian Castillo ile sakatlnn ardndan bireysel çalmalara balayan Carl Medjaninin milli arada eksik gidermesi ve takma katlmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git