Süper Lig'in penaltı lideri Göztepe

Süper Lig'de ilk 7 haftada lehine 5 kez penaltı kararı verilen Göztepeli futbolcular 5 penaltı vuruşunu da gole çevirdi.

Haberler 03.10.2017 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk 7 haftada toplam 33 penalt kararnn verildii ligde lehine en çok penalt karar verilen Göztepe, 5 atn hepsini golle sonuçlandrd. imdiye kadar penaltdan ligin en fazla gol üreten ekibi Göztepede Adis Jahovicin 4, Nabil Ghilasn ise 1 penalt golü bulunuyor.

Toplam 15 ekibin penalt vuruundan golü bulunan ligde Atiker Konyaspor, Kayserispor ve Osmanlspor penaltdan henüz gol atamad. Atiker Konyaspor 1, Kayserispor ise 2 penalt atn gole çeviremezken, Osmanlspor henüz topu beyaz noktaya koyamad. Ligde Atiker Konyaspor ve Kayserispor dnda Beikta ve Antalyaspor da birer penalt sonunda fileleri havalandramad.

PENALTIDAN GOLLER

Göztepenin ardndan en çok penalt golü bulunan ekipler, Fenerbahçe (4), Aytemiz Alanyaspor (3), Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor, Kasmpaa ve Trabzonspor (2), Antalyaspor, Beikta, Bursaspor, Demir Grup Sivasspor, Galatasaray, Gençlerbirlii, Medipol Baakehir ve Teleset Mobilya Akhisarspor (1) oldular.

EN çOK ALEYHTE PENALTI TRABZONSPORA

lk 7 haftalk periyotta hakemler Trabzonspor aleyhine 5 kez beyaz noktay gösterdi. Bursaspor ve Gençlerbirlii aleyhine penalt karar verilmedi.

Osmanlspor ve Aytemiz Alanyaspor aleyhine 4 penaltnn çalnd ligde Demir Grup Sivasspor (3), Göztepe, Kardemir Karabükspor, Medipol Baakehir, Beikta, Teleset Mobilya Akhisarspor (2), Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Kasmpaa ve Kayserispora kar ise birer kez penalt karar verildi.

Göztepe aleyhine verilen 2 penalt da golle sonuçlanmazken, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Teleset Mobilya Akhisarspor ise birer penalt vuruundan gol yemedi.

Ana Sayfaya Git