Taşkın hedefe ulaşacağız!

Zirve mücadelesi veren Amed Sportif Faaliyetler takımı Teknik Direktörü Taner Taşkın, su sezon takımın istediği hedefine ulaşacağına inandıklarını söyledi. Taşkın, taraftarlarla kenetlenmek istediklerini bildirdi.

Haberler 01.03.2017 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendi sahasnda Anadolu Üsküdarspor karsnda üstün bir baar saflayarak ligdeki zirve yarndaki iddiasn sürdüren ve büyük bir moral kazanan Amed Sf Takm, dün idman yapt.

Renkli görüntülerin yaand idman esnasnda teknik heyet ve futbolcularn, hayli neeli olduklar gözlendi. Ligin bitimine 10 hafta kalrken, takmn hedefleriyle ilgili konuan baarl Teknik Direktör Taner Takn ,Anadolu Üsküdar maçn iyi oynayarak kazandk.Sakat ve cezal oyuncularn yerine oynayan oyuncularmz arkadalarn aratmad. Biz iyi bir takmz.Bütünlemiiz ve hedefe ulaacamza inanyoruz.Diyarbakra gelen takmlar iyi arlyoruz fakat deplasmana gittiimizde farkl olaylara maruz kalyoruz.Bu ehir ve bu camia bunu hak etmiyor. Biz Amed Sf olarak rakip ayrm yapmyoruz. Hepside bizim rakibimizdir. Mühim ve önemli olan bizim baarl sonuçlar almamzdr. Amed Sf olarak bir çok takmdanda iyi performans sergileyip iyi ve sonuca tesir edecek oyun sergiliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git