Takımı küme düşmesin diye intihara kalkıştı

TFF 3'üncü Lig'de Adıyaman'ı temsil eden Adıyaman 1954 Spor taraftarı M.Y. (18), takımının küme düşme potasına girmesi nedeniyle üst geçitteki korkuluklara çıkarak intihara kalkıştı. M.Y.'yi Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ikna etti.

Haberler 25.04.2019 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, akam saatlerinde Sratut Mahallesi Atatürk Bulvarnda meydana geldi. Bulvar üzerinde bulunan yaya üst geçitindeki demir korkuluklara trmanan Adyaman 1954 Spor taraftar M.Y. (18), ligin bitimine 2 hafta kala 16nc srada yer alan takmn küme düme ihtimali nedeni ile intihar edeceini söyledi. M.Y.yi görenler durumu polis, itfaiye ve salk ekiplerine bildirdi. Olay yerinde salk ekipleri hazr dururken, itfaiye M.Y.nin atlama ihtimaline karn hava yast açarak hazr bekledi.

NTHARA KALKITI

Bu srada polis, M.Y.yi ikna etmek için çalmalara balad. Polisin, uzun süren ikna çabalar sonuç vermedi, M.Y. Adyaman Valisi Aykut Pekmez ile görümek istediini söyledi. Bir süre sonra olay yerine Vali Pekmez ile AK Parti Adyaman l Bakan Mehmet Datekin geldi. Üst geçide çkan Vali Pekmez, M.Y. ile bir süre konutu. Konumann ardndan ikna olan M.Y. üst geçitte bulunan kiilerin yardmyla korkuluklardan indirildi. M.Y., ambulansta yaplan salk kontrolünün ardndan ifadesi alnmak üzere emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git