Takımlar Sevenleriyle Buluşuyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler ile 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefi belirleyen Diyarbekirspor’un Antalya’daki devre arası hazırlık kampı sona erdi.

Haberler 14.01.2018 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyadaki devre aras kamp çalmalarn tamamlayan Diyarbakr takmlarnn son hazrlk maçlar, bölgede etkili olan youn yamura takld. Amed Sportif Faaliyetler, ota Arveladzenin çaltrd Özbekistan ekibi FK Pahtakor ile oynamas gereken maç yamur nedeniyle oynanamad. Kamp çalmalarn tamamlayan Amed Sportif Faaliyetler, kampta sadece Mulasporla maç yapabildi ve bu maç da 2-1 kaybetti. anlurfasporla yaplmas planlanan maç da iptal edilmiti.

Kamptan sonra 3 günlük izin yapacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ikinci yarnn ilk haftasnda yapaca Mersin dman Yurdu maçna Diyarbakrda hazrlanacak. Kamp çalmalarn tamamlayan Diyarbekirspor ise 2. Lig ekibi Bodrumsporla karlat.

Diyarbekirspor, 3. dakikada Yakup Alkann att golle ilk yary 1-0 önde tamamlarken ikinci 45 dakika youn saanak yatan dolay tamamlanamad. Diyarbekirspor, daha önce oynad hazrlk maçlarnda Batman Petrolspora 3-1 yenilirken,Orhangazi Belediyesporla da 0-0 berabere kald.

Kampn ardnda teknik heyetin 3 gün izin verdii takm, 14 Ocak Pazar günü Diyarbakrda toplanarak ikinci yarnn ilk haftasnda 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda yapaca Anadolu Baclar maç hazrlklarna balayacak.

Ana Sayfaya Git