Taraftar grubunun kurduğu kütüphaneye şehidin adı verildi

Muş'ta çoğunluğu üniversite öğrencisi bir grup taraftar, biriktirdikleri harçlıklarla köy okulunda oluşturdukları kütüphaneye 2016'da İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Murat Yılmaz'ın adını verdi

Haberler 21.12.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muta ultrAslan UniAlparslan taraftar grubu, köy okulunda oluturduklar kütüphaneye stanbul Beiktataki terör saldrsnda ehit olan Mulu polis memuru Murat Ylmazn adn verdi.

Merkeze bal Karabey Köyü lkokuluna gelen çounluu üniversite örencisi bir grup taraftarlar, biriktirdikleri harçlklaryla aldklar malzemeleri kullanarak okula kütüphane kurdu.

Kitapl sar ve krmz renklere boyayan taraftarlar, 11 Aralk 2016da stanbul Beiktataki terör saldrsnda ehit olan polis memuru Murat Ylmazn ismini verdikleri kütüphaneye 2 bin kitap brakt.

Taraftar grubu lideri Ali Bozkurt, AA muhabirine yapt açklamada, okulun bo bir snfn 5 günde kütüphaneye dönütürdüklerini söyledi.

Eitime çok önem verdiklerini dile getiren Bozkurt, Taraftar grubu olarak köy okullarna kütüphane kurma karar aldk. u ana kadar 10 köy okulunda kütüphane oluturduk. Ksa sürede taraftarlarmzn destekleriyle de bu okulumuza kütüphane kurduk. Örencilerimize hayrl olsun. ifadesini kulland.

Mu Alparslan Üniversitesi örencisi Kevser Örnek de okula çok güzel bir kütüphane kazandrdklar için çok mutlu olduklarn belirterek, Biraz zorlandk ama sonucu çok güzel oldu. Minik örencilerin yüzündeki o mutluluu görmek her eye bedeldi. Benzer etkinliklerimiz devam edecek. eklinde konutu.

Türkiye Gaziler ve ehit Aileleri Vakf Mu ube Bakan Emrullah Akta da kütüphaneye ehidin isminin verilmesinin kendilerini mutlu ettiini dile getirerek, taraftar grubu üyelerine müteekkir olduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git