Taraftarına Teşekkür

Diyarbakır'daki bir grup STK, dün oynanan Amedspor-Sakaryaspor maçında herhangi bir olayın yaşanmaması nedeni ile kent taraftarına teşekkür etti.

Haberler 04.03.2019 - 11:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor dün Sakaryaspor ile karlat. Maçta herhangi bir olayn yaanmamasndan dolay kentteki bir grup STK temsilcisi, maça giden taraftarlara teekkür etti. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasndan (DTSO) yaplan açklamada, u ifadelere yer verildi:

SADUYU çARISI

Ligin ilk yarsnda Sakaryada yaplan Sakaryaspor-Amedspor maçnda spor kültürü ve ahlak ile badatramayacamz saldrlara maruz kalmt. 2 Mart 2019 Cumartesi günü Diyarbakrda oynanan Amedspor-Sakaryaspor rövan maçnda da benzer bir hadisenin yaanmamas için biz sivil toplum örgütleri Diyarbakr halk ve Amedsporseverlerini saduyulu ve kentimize yakr bir ekilde davranmaya davet etmitik. Yapm olduumuz çarlar sonucunda dün kentimizde oynanan Amedspor-Sakaryaspor maçnn Diyarbakr halk ve Amedspor taraftarlarna yakr bir konukseverlik atmosferinde oynanmas ve sonuçlanmasndan büyük bir memnuniyet duyduumuzu belirtmek isteriz. Her zaman bar ve kardelii savunan Diyarbakr halk ve taraftarna göstermi olduklar duyarllk ve saduyu için teekkür ediyoruz.

HERKESE TEEKKÜR

Ayrca maç öncesinden balatm olduumuz görümeler ve çarlarmz dorultusunda gerekli güvenlik tedbirlerini alarak olas taknlklar önleyen, maç boyunca büyük bir sabr ve sükunetle gelimeleri yakndan takip eden l Valimiz, Cumhuriyet Basavcmz ve l Emniyet Müdürümüze de teekkür ediyoruz.

Sporun ayrtrc ve ötekiletirici deil, bar, dostluk ve kardelii pekitirmek amaçl olduu gerçeinden hareketle, bata spor camias yöneticileri olmak üzere bütün sporseverleri saduyuya davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git