Taraftara uyarı geldi

2. Ligdeki temsilcimiz Amed Sportif Faaliyetler BB Erzurumspor'la yapacakları lig maçı nedeniyle tarafftarları uyardı. Sağduyulu olunması istendi.

Haberler 13.01.2017 - 16:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pazar günü saat 13;00 de lbe tesislerinden oynanacak olan BB Erzurumspor maç nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler kendileri için büyük önem tayan maçn mutlaka galabiyetle, kapatmak istediklerini bildirdi. Liderlik yarnda elde edilen avantajn iyi deerlendirilmesi gerektiini bildiren Amedspor, özellikle ilk yarda ideolojik ve siyasi sloganlar nedeniyle aldklar uyar cezalarnn, geldii aamann puan silme olduu hatrlatlarak, taraftar uyarld.

Takmn üç puan silme cezasyla karlamamas için, maça gideceklerin sadulu ve olas provokatif tezaüratlardan uzak durmalar istendi.

AMED TRANSFERLER

Buarada yeil krmzl ekip, son olarak Kasmpaann 21 yandaki kanat oyuncusu Bartu Kurtulduyu renklerine balad. Geçen sezon Saryerde forma giyen Bartu sezon sonuna kadar kiralanrken, mevcut stoperlerden birini göndermeyi planlayan teknik heyet, forvetin yan sra stoper transferi de istiyor. Amed Sportif Faaliyetler daha önce Bucaspordan kaleci Kurtulu Yurt, Denizli Büyükehir Belediyespordan ahin afakolu ve Fatih Karagümrükten Okan Derneki kadrosuna katmt.

Ana Sayfaya Git