'Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fransız stoper Adil Rami, sarı-lacivertli taraftarların karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Haberler 30.08.2019 - 12:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulüpten yaplan açklamada görülerine yer verilen yeni Fransz stoper Adil Rami, Fenerbahçenin kalitesinden ve modern yapsndan çok etkilendiini vurgulayarak, Bu sezon takm ruhu ve aidiyetiyle, uyum içerisinde çalp, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacaz. Kulübün kapsndan girdiim ve Samandraya ilk geldiim andan itibaren sanki yllardr burada olduumu hissediyorum. Formay giymek ve taraftarmzn karsna çkmak için sabrszlanyorum. ifadelerini kulland.

Özel hayatyla ilgili kamuoyunda konuulanlarn kiiliini yanstmadn dile getiren tecrübeli savunmacnn, u görülerine yer verildi:

ddialar avukatm tarafndan yakndan takip ediliyor. Hakaret niteliinde yorumlar yaplmas durumunda hukuki süreç balatabilirim. 2019un ilk yarsnda Fransz Kadn Dayanma Derneinin yüzüydüm ve genel olarak sporda ve özellikle de futbolda kadna yönelik iddete kar Birlemi Milletlerin yannda yer aldm. Ayrca kulübüm Fenerbahçenin de destekledii HeForShe tarafndan da bir davet aldm fakat Dünya Kupas nedeniyle katlm gösteremedim. Bu konu ile ilgili desteimi devam ettireceim ve ilerleyen dönem için de çeitli dernekler ve sivil toplum kurulular ile görümelerim devam ediyor.

Raminin, Fenerbahçenin toplumsal cinsiyet eitlii, kadnlar ve kz çocuklarnn toplumdaki yeri adna birçok projeye öncülük ettiini duyduunu aktararak, Bu yapnn bir parças olduum için kendimi çok ansl hissediyorum ve ilerleyen dönemde HeforShe bata olmak üzere yürütülen tüm kampanyalara katlmaktan mutlu olacam. Bunu kulüp yetkilileri ile de paylatm. deerlendirmesinde bulunduu vurguland.

Ana Sayfaya Git