Tarih yeniden yazılsın

Diyarbakırspor ya ilk kez 3.Lig’e düşmekten kurtulacak, ya da 36 yıl sonra bu lige düşecek.

Haberler 20.05.2012 - 11:29 Son Güncelleme : 20.05.2012 - 11:29

Diyarbakırspor,Bugsaşspora konuk olurken,Tokatsporun rakibi Ofspor.Diyarbakırsporun ligde kalması için kendi maçını kazanması veya yenilmesi halinde Tokatsporun da kaybetmesi gerekiyor.

NEFESLER TUTULDU, GÖZLER MAÇ SAATİNDE Diyarbakırspor, 44 yıllık tarihinin en heyecanlı günlerinden birini yaşayacak. Ligde kalmak için Tokatsporla son haftaya aynı puanla giren ve rakibinin 4 gol fazlasıyla önünde yer alan Diyarbakırspor,Play-Off hesapları yapan Bugsaşsporun konuğu olurken, Tokatspor aynı saatte Trabzonda ligde iddiası kalmayan Ofsporla karşılaşacak.

Dün başkente giderek Sincandaki Boss otelde kampa giren Diyarbakırsporda nefesler tutuldu ve tüm dikkatler maç saatine çevrildi. Diyarbakırda hayatın durmasına neden olacak maçların başlama saati 15.30.

LİGDE KALMAK İÇİN İNCE HESAPLAR Kazanması halinde rakibiyle ikili averajı eşit olan Diyarbakırspor, Tokatsporun 4 gol önünde olduğu için büyük ihtimalle ligde kalacak. Yeşil-Kırmızılı takımın berabere kalması ve yenilmesi halinde ise gözler Ofspor-Tokatspor maçına çevrilecek. İki takım da berabere kalsa veya yenilse gülen taraf Diyarbakırspor olacak. Diyarbakırspor kazanırsa ve Tokatspor puan kaybederse Diyarbakırspor puan farkıyla ligde kalacak. Diyarbakırsporun puan kaybetmesi ve Tokatsporun da kazanması halinde Yeşil-Kırmızılı takım 3.Ligden 2.Lige çıktığı 1975-76 sezonundan tam 36 yıl sonra 3.Lige düşecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır