Tarık Çamdal’a Kayserispor kancası!

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu beklentileri karşılamayan Tarık Çamdal'a, PTT 1. Lig’e düşen Eskişehirspor'dan sonra bir Süper Lig takımı daha talip oldu.

Haberler 11.08.2016 - 12:40 Son Güncelleme : 11.08.2016 - 12:40

Galatasarayın yüksek bir maliyet ödeyerek Eskişehirspordan transfer ettiği Tarık çamdal, beklentileri karşılayamayınca satış listesine konulmuştu. Aldığı yüksek ücret nedeniyle sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan sağ bek oyuncusuna, eski takımı kiralık teklifinde bulunmuştu.

PTT 1. Lige düşen Eskişehirsporun teklifini değerlendiren Tarık çamdala bir de Spor Toto Süper Lig ekibi takip oldu. Kayserispor, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için harekete geçti. Fanatikte yer alan habere göre Galatasarayın kapısını çalan Kayserispor, Tarık çamdalın 1.3 milyon Euro tutarındaki yıllık ücretinin yarısını ödemeyi teklif etti. Savunma oyuncusunun maliyetinin en azından yarısından kurtulmayı düşünen Galatasarayın teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Tarık çamdal da PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor yerine Süper Lig ekibi Kayserisporun teklifini kabul etmeye daha yakın olduğu bildirildi.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır