TASKK Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası, Elazığ'da devam ediyor.

Haberler 08.07.2018 - 12:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Genel Müdürlüü ve Türkiye Kick Boks Federasyonu organizesinde yaklak 3 bin 900 sporcunun katlmyla Frat Üniversitesi çok Amaçl Spor Salonunda gerçekletirilen ampiyonada dördüncü güne girildi.

ampiyonann ilk 3 gününde büyükler ve gençler kategorisinde full contact, light contact ve kick light branlarnda gerçekletirilen müsabakalarn sonunda 68 sporcu milli takma seçildi.

Büyükler ve gençler low kick ve point fighting, büyükler k1 rules, gençler, yldzlar ve minikler point fighting branlarndaki müsabakalarla devam edecek olan ampiyona, 11 Temmuzda sona erecek.

TASKK Türkiye Kick Boks ampiyonas

Türkiye Kick Boks Federasyonu Bakan Salim Kayc, ampiyonaya Türkiyenin 81 ilinden büyük bir katlm olduunu belirtti.

Milli takma seçilecek sporcularn bu ampiyona ve daha önce Antalyada gerçekletirilen Türkiye Açk Kick Boks Turnuvas ile Uluslararas Türkiye Açk Kick Boks Turnuvasnda ald toplam puana göre belirlendiini ifade eden Kayc, unlar kaydetti:

Bu 3 etabn sonucunda kendi kilo ve kategorisinde en fazla puan kim almsa Gençler Dünya ve Büyükler Avrupa Kick Boks ampiyonalarnda ülkemizi temsil etmek üzere milli takma alnacak. Burada amaç effaf olmak ve herkese adaletli bir ekilde davranmaktr. Burada herhangi bir torpil yoktur. Kim hak ediyorsa, kimin puan fazla ise o sporcu milli takma katlacak. Sporcularmzn ald puanlar federasyonumuzun web sayfasnda da yaymlanacak. En fazla puan alan çocuklarmz Gençler Dünya Kick Boks ampiyonas için 15-23 Eylül tarihlerinde talyada, Büyükler Avrupa Kick Boks ampiyonas için 13-21 Ekimde Slovakyada ve 17-25 Kasmda Slovenyada ülkemizi temsil edecek.

Ana Sayfaya Git