TASKK Türkiye Kick Boks Şampiyonası başlıyor

Spor Genel Müdürlüğü ve Kick Boks Federasyonu ortak faaliyeti olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası, yarın Elazığ'da başlayacak.

Haberler 04.07.2018 - 11:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Frat Üniversitesi çok Amaçl Spor Salonunda gerçekletirilecek ampiyonaya 4 bin civarnda sporcu, hakem, antrenör ve idarecinin katlm bekleniyor.

Kick Boks Federasyonu Ringlerden Sorumlu Genel Koordinatörü ve Milli Takm Baantrenörü Abdullah Alan, AA muhabirine yapt açklamada, 9 gün sürecek, tüm bran ve kategorilerde müsabakalarn yer alaca ampiyonann kyasya mücadeleye sahne olacan belirtti.

Türkiyede kick boks branndaki sporcu saysnn her geçen yl daha da art gösterdiine iaret eden Alan, bu sayede bu sporun birçok bran geride braktn söyledi.

Kim çok daha iyi ise milli takmda yer alacak

Alan, Bu ampiyona milli takmda Türkiyeyi temsil edecek sporcular belirleyecek kriterlerin 3. etabn oluturuyor. Daha önce Antalyada yaplan turnuvalara katlan sporcularn elde ettikleri puanlarn toplam milli takmda yer alacak sporcular belirleyecek. Onun için bu ampiyona sporcular açsndan çok önemli. Kick boksta ans olay yok. Kim çok daha iyi ise milli takmda yer alacak. diye konutu.

Elazn çok sayda sporcunun katlaca büyük bir ampiyonaya ev sahiplii yapacak olmasnn mutluluunu yaadklarn dile getiren Alan, ampiyonann kentte gerçekletirilecek olmasnda emei geçen herkese teekkür etti.

Alan, Kick boksun kalbi 9 gün boyunca Elazda atacak. Halkmz doya doya kick boks izleme frsat bulacak. Kick boks heyecann yaamak isteyen tüm halkmz bu organizasyona davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git