Tek düşünce Play – Off

Ligdeki maçlarını prestij için oynayacak olan Yeşil – Kırmızılı takımdan önemli oyuncular dinlendirilecek.3.Lig 3.Grup’ta normal sezon iki hafta sonra yani 29 Nisan’da oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Haberler 21.04.2017 - 08:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afjet Afyonsporun ampiyon olup 2.Lige çkmay garantiledii ligde Diyarbekirspor,Sakaryaspor ve Darca Gençlerbirlii Play-Offa kalmay,Denizli Büyükehir Belediyespor ve Orduspor da amatör liglere dümeyi garantiledi.

Play-Offa kalacak son takm ve küme düecek son takm kalan 2 haftada belli olacak. Ayrca Play-Offtaki elemeler netleecek. Statü gerei 2.ve 5 ile 3.ve 4.olacak takmlar eleecek.

YARI FNAL MAçLARI

Yar final ilk maçlar 5.ve 4.takmlarn, rövanlar ise 2.ve 3. takmlarn sahasnda yaplacak.3 Sezon play offta 2.lige çkamayan, Diyarbekirspor , yeni Play Off dan üst lige çkma ansn nasl kullanaca kentte merak konusu oldu. 2 Kez final ile 1 kezde yar finalde ansn tepip 2. lige çkamayan Diyarbekirsporun anszln yenmesi bekleniyor.

Diyarbakrspor taraftarlar, artk, Play Offta korkulu rüya görmek istemediklerini belirterek, Bizler Diyarbekrspor sevdalsyz, sonuna kadar destekçisiyiz. Ne olacaksa olsunda bir an önce 2. lige çklsn. 3. Lig maçlar artk bize zevk vermiyor dediler.

Ana Sayfaya Git