Teknik direktörler ve futbolcular 'Dinler Bahçesi'nde namaz kıldı

ANTALYA'da kamp yapan Süper Lig ve diğer liglerde mücadele eden takımlarda forma giyen futbolcular, cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu 'Dinler Bahçesi'nde cuma namazı kıldı.

Haberler 06.01.2018 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezinde kamp yapan Süper Lig takmlar Fenerbahçe, Medipol Baakehir, Bursaspor, Kayserispor, Kasmpaa, Gençlerbirlii, Atiker Konyaspor ve Osmanlspor ile dier Anadolu kulüplerinde forma giyen baz futbolcular ve teknik direktörler, cuma namazn klmak için Belekteki cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduu Dinler Bahçesine geldi. Fenerbahçeden Mehmet Topal, ener, Aatif Chahechouhe, Nabil Dirar, Atiker Konyaspordan Ali Turan ve Ali çamdal, Kayserispordan Umut Bulut, Gençlerbirliinden Orhan an, Ankaragücünden Aykut Demirin yan sra teknik direktörler Giray Bulak, smail Kartal ve brahim Üzülmez de Dinler Bahçesine geldi. hrama bürünen Aykut Demir, uzun sakal ve takt beresiyle dikkati çekti.

Futbolcular namaz klarken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi ald. Youn katlm sebebiyle yer bulmakta zorlanan baz futbolcular ve vatandalar, kilise ve sinagog zeminine serilen hallarn üzerinde namazlarn kld.

Namaz sonras futbolculara youn ilgi gösteren vatandalar, onlarla fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git