Teknik ekiplerin yarısı değişti

TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunda ilk 9 haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 9'a çıktı.

Haberler 02.11.2016 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde son olarak Bandrmasporda smail Ertekinin görevinden istifa etmesiyle takmlarn yars teknik direktörlerini deitirmi oldu. Bandrmasporun dnda Adana Demirspor, Balkesirspor, Denizlispor, Manisaspor, Mersin dmanyurdu, Samsunspor, Sivasspor ve Ümraniyespor teknik heyetlerinde deiiklie gitti.

Altnordu, Boluspor, Büyükehir Gaziantepspor, Elazspor, Eskiehirspor, Giresunspor, Göztepe, anlurfaspor ve Yeni Malatyaspor ise sezona baladklar teknik direktörle devam ediyor.

- lk deiiklik Manisaspordan

Sezon öncesi Mehmet Altparmak ile anlaan ancak maçlar balamadan Altparmakla yollarn ayran Manisaspor, altyap antrenörü Osman Bilikle balad sezona 3. haftadan itibaren Koray Palazla devam etti. Ege temsilcisi 6. haftadan sonra da takmn bana Sait Karafrtnalar getirdi.

Reha Erginerin 4. haftann ardndan ayrld Balkesirspor, geçici olarak Engin çatrn görev yapmasnn ardndan Can Cangökü görevlendirdi.

Balkesirspor gibi 5. hafta öncesinde Engin Korukrn yerine geçici olarak Kenan Yelekin geldii Samsunspor da yoluna Sivasspordan ayrlan Osman Özköylü ile devam ediyor. Sivasspor ise Özköylüden sonra 6. haftadan itibaren Mesut Bakkalla mücadelesini sürdürüyor.

Adana Demirsporla yollarn ayrdktan sonra Ümraniyesporun bana geçen Erkan Sözerinin yerine Adana temsilcisi de Engin pekoluna takm emanet etti.

Denizlispor, 8. haftadan itibaren Selahattin Derventin yerine Ali Tandoan, Mersin dmanyurdu ise Levent Arkdoandan sonra 9. haftadan itibaren Yusuf imekle yoluna devam ediyor.

Ligde son teknik direktör deiikliine giden ekip ise Bandrmaspor oldu. Bu sezon TFF 1. Lige yükselen Balkesir temsilcisi, smail Ertekinle yollarn ayrdn duyurdu.

- lk 9 haftada 27 çaltrc

Geçici isimlerle 27 farkl ismin görev yapt TFF 1. Ligde sezona Adana Demirsporda balayan Erkan Sözeri, Ümraniyesporla, ilk olarak Sivassporda çalan Osman Özköylü ise Samsunsporda görev yapyor.

Altnordu Teknik Direktörü Hüseyin Erolu, takmnn banda 5. sezonunu geçiriyor.

Büyükehir Gaziantepsporda Bülent Bölükba, Elazsporda Ogün Temizkanolu ve Yeni Malatyasporda rfan Buz geçen yl olduu gibi takmlarnn banda yer alrken, Bolusporda Fuat çapa, Eskiehirsporda Alpay Özalan, Giresunsporda Mustafa Kaplan, Göztepede Okan Buruk ve anlurfasporda Ünal Karamanda yl bandan beri görevlerini sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git