Tekvando Kulüpler Türkiye Şampiyonası Çankırı’da başladı

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası" Çankırı’nın ev sahipliğinde başladı.

Haberler 18.07.2018 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

1700 sporcunun katld turnuva 20 Temmuzda düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Türkiye Tekvando Federasyonu Bakanl tarafndan 1720 Temmuz tarihleri arasnda çankrda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ehitleri Kulüpler Türkiye Tekvando ampiyonas bayanlar ve erkekler olmak üzere toplam 8 farkl kategoride gerçekletiriliyor.

çankr Orhan Saka Spor Salonunda yaplan ampiyonaya 55 farkl ilden 1700ü sporcu olmak yaklak 2 bin kiilik bir kafile katld.

Müsabakalar yerinde izleyen çankr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Ekrem Gerginci gazetecilere yapt açklamada, 15 Temmuzu unutmayacaklarn ve unutturmayacaklarn söyledi.

çankrnn ilk defa bu kadar fazla katlmla bir turnuvaya ev sahiplii yaptn ifade eden Gerginci, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü ile çankr Belediyesinin katklaryla 2 bin kiilik kafiyeli ilimizde arlyoruz. Burada çankrnn misafirperverliini en üst seviyede göstereceiz. Bu vesile ile tüm ehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygyla anyorum dedi.

Ana Sayfaya Git