Tenis şampiyonları belli oldu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Takım Şampiyonası'nı kazananlar belli oldu

Haberler 29.11.2021 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda düzenlenen tenisin önemli organizasyonlarndan Dou ve Güneydou Anadolu Takm ampiyonasnn finallerinde erkeklerde Ar Gençlik ve kadnlarda rnak Gelitirme Spor Kulübü ampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanl himayelerinde Türkiye Tenis Federasyonu, Batman Valilii ve Batman Belediyesi i birliinde TPAO Batman Bölge Müdürlüü yerlekesinde düzenlenen Dou ve Güneydou Anadolu Takm ampiyonasn kazananlar belli oldu. 18 ehirden 53ü erkek, 28i kadn 82 takmdan toplam 246 sporcunun yer ald müsabakalarn final maçlarnda Ar Gençlik kulübü, Yeni Van Tenis Spor Kulübünü 2-0lk skorla yenerek erkekler kategorisinde ampiyon oldu. Kadnlarda ise rnak Gelitirme Spor Kulübü, Malatya Gençlerbirlii ekibini 2-0lk skorla yenerek adn ampiyonlua yazdran ekip oldu.

DERECEYE GREN DER TAKIMLAR

Turnuvada erkekler kategorisinde ikincilik maç Diyarbakr Tenis Yüzme ile Diyarbakr Diclespor kulüpleri arasnda oynand. Diyarbakr Tenis Yüzme ekibi rakibini 2-0lk skorla yenerek 2nci oldu. Diyarbakr Diclespor ise 3üncülüü elde etti. Kadnlar kategorisinde ise Elaz Gençlik, Batman Tenis Gençliksporu 2-1 yenerek 2nclii elde etti. Batman ekibi ise 3üncü oldu. Müsabakalar yamur nedeniyle kapal tenis salonunda yapld.

TENSTE ARI FARKI

Ar Gençlik Spor Kulübü Kaptan 16 yandaki Habip Anak, Batmanda iki yl üst üste düzenlenen ampiyonadan birincilii kimseye kaptrmamann sevincini yaadklarn söyledi. 11 yldr tenisle uratn belirten Anak, Daha önce de ampiyonluk yaamtm. Son iki yldr da Batmanda ampiyon olmann mutluluunu yayorum dedi.

Ana Sayfaya Git