Terim ve Günay taburcu edildi

Yeni tip koronavirüs teşhisiyle hastanede tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Terim'in tedavisine evinde devam edilecek

Haberler 31.03.2020 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray Kulübü Bakan Yardmcs Yusuf Günay, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehisiyle tedavi gördüü hastanelerden taburcu edildiler.

Liv Hospital Ulustan yaplan açklamada, tecrübeli teknik adamn 23 Martta Kovid-19 tehisiyle hastaneye yatt belirtilerek, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yaplan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekletirilen Prof. Dr. Ferah Ece bakanlndaki uzman hekimlerimizden oluan komisyon kararyla hastanemizden taburcu edilmitir. denildi.

TERME EVDE TEDAV

Fatih Terimin tedavisine evinde devam edilecei belirtilen açklamada, u ifadelere yer verildi:

Hastamzn, Salk Bakanl tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduu 7 gün sonrasnda her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularndaki iyilemeyle tedavisinin kalan ksmn evinde sürdürmesi ve gerekli olmas halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmutur. Hastamz, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için karantina uygulamasna devam edecektir. Sayn Terim ve bu hastalkla mücadele eden tüm hastalara geçmi olsun dileklerimizle.

GÜNAY DA TABURCU

Galatasaray Kulübü Bakan Yardmcs Yusuf Günay ise sosyal medya hesabndan yapt açklamada, Bir hafta süren tedavi sürecim baaryla tamamlanarak an itibaryla taburcu oldum. Ulus Liv Hospital doktorlar ile salk personeline ve ifa dileklerini ileten herkese ükranlarm sunuyor, tüm hastalarmza Allahtan acil ifalar diliyorum. ifadelerini kulland. Galatasaray Kulübünün internet sitesinde yer alan açklamada da 24 Martta hastanede tedavi altna alnan Yusuf Günayn yaplan son tetkikleri sonrasnda taburcu edilmesine karar verildii belirtilerek, Sayn Günayn iyileme ve tedavisinin kalan ksmnn evinde devam etmesi uygun görülmütür. Bakan Yardmcmz Sayn Yusuf Günaya bir kez daha geçmi olsun dileklerimizi iletirken bu hastalkla mücadele eden tüm hastalara da acil ifalar diliyoruz. denildi.

Ana Sayfaya Git