Terör mağduru çocuk ve gençler için etkinlik

Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki gençlik merkezinin bahçesinde, terör mağduru öğrenciler için sanatsal ve sportif etkinlik gerçekleştirildi.

Haberler 26.10.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mobil Gençlik Merkezi aracn, Silopi Gençlik Merkezinin bahçesinde kuran Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüü personeli, örencilere yönelik bahçe satranc, mini golf, boks, sokak tenisi, voleybol, badminton ve dart gibi etkinlikler düzenledi.

Burada elenceli saatler geçiren örenciler, büyük mutluluk yaad.

Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüünde Proje Koordinatörü Necmettin Üce, AA muhabirine yapt açklamada, amaçlarnn gençlere faydal hizmetler vermek olduunu söyledi.

Etkinlikler ile gençleri buluturma imkan saladklarn ifade eden Üce, unlar kaydetti:

Güvenlik güçlerinin salad huzurlu ortamdan sonra projelere baladk. Kiraladmz Mobil Merkezi aracmzla imkan olmayan çocuklar bu tür sportif etkinlikleri buluturuyoruz. Huzur ortamn frsat bilerek yola çktk.

Örencilerden Emrah Yalgattekin de lk defa buraya geliyorum ve yakndan spor malzemelerini tandm. lk defa golf sopasn elime aldm. Bo vakitlerimde buraya geleceim. dedi.

Eylül Yalç da golf oynamann çok elenceli olduunu, büyüyünce golf sporuyla ilgilenmek istediini belirtti.

Etkinlie, rnak Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Lokman Ekinci, Silopi Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Adil Özer ve Silopi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Hasan Osmanolu da katld.

Ana Sayfaya Git