Tesis müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na kota alan milli sporcular, evlerine yakın spor tesislerinde bireysel olarak antrenman yapabilecek.

Haberler 27.04.2020 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakanlndan yaplan açklamaya göre, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarna kota alan milli sporcular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnna kar alnan tedbirler kapsamnda kapatlan spor tesislerini kullanabilecek.

Bakan Kasapolunun talimatyla milli sporcular için kullanma açlan spor tesislerinde, sporcular istedikleri zaman bireysel olarak antrenman gerçekletirebilecek.

Milli sporcularn evlerine yakn tesislerde antrenman yapabilmeleri için tüm imkanlar seferber edilmesi talimatn veren Bakan Kasapolu, sporcularn çalmalarn da yakndan takip edilmesini istedi.

OYUNLARIN ERTELENMESN ASLA KAYIP OLARAK GÖRMÜYORUZ

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarnn koronavirüs salgn nedeniyle 2021 ylna ertelenmesini asla kayp olarak görmediklerini vurgulad.

Sporculardan asla endieye ve karamsarla kaplmamalarn isteyen Bakan Kasapolu, Sporcularmz, Tokyo için uzun zamandr çok ciddi gayret gösteriyorlar. Buna bizzat ahidim. Bu erteleme sonunda sporcularmzn emekleri zayi olmayacaktr. Hatta, daha çok madalya ve daha üstün performansla bu süreci taçlandrmak için ek süre olarak görüyorum. Önümüzdeki yl daha güçlü bir ekilde ülkemizi, anl bayramz ve milletimizi hep birlikte temsil edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git