Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar: "Arzu ve isteğimiz üst düzeyde olmalı"

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, pazar günü Elazığ'da oynayacakları Grandmedical Manisaspor maçında, arzu ve isteklerinin üst düzeyde olması halinde maçı kazanabileceklerini söyledi.

Haberler 28.03.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazspor Tesislerinde gerçekletirilen antrenman öncesi Teti Yap Elazspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar hafta sonu konuk edecekleri Grandmedical Manisaspor maç ile ilgili deerlendirmelerde bulundu. Kolay gibi görünen maçlarn hep zor geçtiini belirten Kalpar, Kolay denilen maçlar hep zor olmutur. Arzu ve isteimiz üst düzeyde olmazsa hüsranla karlaabiliriz. Bunun bilinci içerisindeyiz ve oyuncularmz uyaryoruz. Manisaspor maçn inallah kazanacaz. Tabii ki kazanmann gereklerini sahaya yanstmamz gerekiyor. Bu maç kazandktan sonra artk Bolu maçn düüneceiz dedi.

Morallerinin çok iyi olmadn ifade eden tecrübeli çaltrc Kalpar, yi denebilecek bir ortam bulamyoruz. Bu da bizim elimizde olan bir ey deil. Nedeni de ekonomik. Ekonomik nedenler yüzünden skntlar yaanyor. Bu skntlar atlatmak için bakana ve yönetim kuruluna i düüyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git