"TFF 1. Lig'de düşme barajı 40 puanı bulabilir"

"İşimizi ciddi yapmak zorundayız; deplasmanda, içeride fark etmiyor. Bu oyunumuzun daha da iyisini sahaya yansıtmak istiyoruz"

Haberler 30.03.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 1. Lig ekiplerinden anlurfasporun teknik direktörü Ogün Temizkanolu, Bu gidile TFF 1. Ligde düme baraj yükselecek gibi duruyor. 40 puan bandn bulabileceine inanyorum. dedi.

Temizkanolu, GAP Vadisi Tesislerinde antrenman öncesi gazetecilere yapt açklamada, deplasmanda oynayacaklar Mersin dmanyurdu maçna iyi hazrlandklarn söyledi.

Ligde geri dönüü olmayan haftalara girildiini ifade eden Temizkanolu, üst sralara çkmak için çaba göstereceklerini belirterek öyle konutu:

imizi ciddi yapmak zorunday deplasmanda, içeride fark etmiyor. Bu oyunumuzun daha da iyisini sahaya yanstmak istiyoruz. Bu gidile TFF 1. Ligde düme baraj yükselecek gibi duruyor. 40 puan bandn bulabileceine inanyorum. Biraz daha fikstürümüz rahat ama bu rahatlk bizi rehavete kaptrmamal. Zaten sralama olarak da rahat deiliz. Maçlara baktmz zaman bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Alt sradaki üstten puan alyor, hiç ummadn takm 4-5 gol atabiliyor ve acayip sonuçlar ortaya çkabiliyor.

Temizkanolu, anlurfann genç nüfusundan da faydalanarak altyapya yönelik çalmalar yapmay planladn sözlerine ekledi.

Öte yandan, sar-yeilli ekip hazrlklarn sürdürdü. Antrenmana sakatl geçen Fevzi Özkan ile Kaan Söylemezgiller de katld.

Ana Sayfaya Git