TFF 1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor

TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonunda 13. haftanın ardından Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Altay ve Osmanlıspor'un teknik direktörleriyle yollarını ayırmasıyla ligde teknik heyetinde değişikliğe giden takım sayısı 12'ye yükseldi.

Haberler 05.12.2019 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk olarak Adana Demirsporun Ümit Özatla yollarn ayrd 1. Ligde, Adana ekibinden sonra Eskiehirsporda Fuat çapa dönemi sona erdi.

Ligde 4. haftann ardndan Büyükehir Belediye Erzurumspor Muzaffer Bilazerle, Boluspor Giray Bulakla ve Giresunspor da Erkan Sözeri ile yollarn ayrd. 5. haftadan sonra Ekol Göz Menemenspor Ramazan Kurunlu ile 6. haftann ardnda da Hatayspor lhan Palutla yollarn ayrd. Ligde 7. haftadan sonra ise Fatih Karagümrükte Cüneyt Dumlupnar, Adanasporda ise Levent Eri dönemi sona erdi.

Ligde son olarak Ekol Hastanesi Balkesirspor, Ali Tandoanla, Altay, Sait Karafrtnalarla ve Osmanlspor da Mustafa Dalc ile yollarn ayrd.

Bu süreçte Cüneyt Dumlupnarn ardndan Fatih Karagümrükte göreve gelen Erkan Zenginin de ayrlmasyla, Giray Bulakla anlald.

Bulakn dnda Adana Demirspor, Uur Tütünekeri, Eskiehirspor, Cokun Demirbakan, Büyükehir Belediye Erzurumspor, Erkan Sözeriyi, Boluspor, Osman Özköylüyü, Giresunspor, Hakan Kutluyu, Ekol Göz Menemenspor, Cenk Laleciyi, Hatayspor, Bayram Toysal ve Adanaspor da Engin pekolunu takmn bana getirdi.

- Görevlerinin banda olanlar

Bu deiikliklerden sonra ligde geçen sezondan bu yana takmlarnn banda yer alan isim says 4e dütü.

Altnorduda Hüseyin Erolu, stanbulsporda Frat Gül, Keçiörengücünde Serkan Özbalta ve Cesar Grup Ümraniyesporda Ahmet Tayürek geçen sezon olduu gibi takmlarnn banda yollarna devam ediyor.

Akhisarsporda Mehmet Altparmak ve Bursasporda Yalçn Koukavak da bu sezon baladklar görevlerini sürdürüyor.

- 7 isim Süper Lige yükselme sevinci yaad

TFF 1. Ligde u anda görev yapan 7 isim daha önce takmlarn Süper Lige tad.

Engin pekolu, Kocaelispor ve Adanasporla, Mehmet Altparmak Gaziantep FK ve Büyükehir Belediye Erzurumsporla, Uur Tütüneker Konyaspor ile Osmanlsporla, Cokun Demirbakan Diyarbakrsporla, Giray Bulak, Kardemir Karabüksporla, Hakan Kutlu, Mersin dmanyurdu ile Osman Özköylü ise Kayseri Erciyessporla Süper Lig vizesi ald.

Ana Sayfaya Git