TFF 2. Lig'de normal sezon tamamlanıyor

Spor Toto 1. Lig'e doğrudan yükselecek 2 ekibin belli olduğu TFF 2. Lig'de play-off maçları öncesinde lig müsabakaları bugün sona erecek.

Haberler 07.05.2022 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyaz Grupta Pendikspor, Krmz Grupta ise Sakaryasporun dorudan Spor Toto 1. Lige yükselmeyi garantiledii ligde bir takm daha play-offtan TFF 1. Lige çkacak. Gruplarda birincileri takip eden dörder ekip kendi gruplarndaki elemelerin ardndan dier gruptan gelecek ekiple finalde karlaacak.

TFF 2. Ligde 12 Mays Perembe günü çeyrek final ilk maçlaryla balayacak play-off mücadelesi 29 Mays Pazar günkü final müsabakasyla tamamlanacak.

Beyaz Grupta GMG Kastamonuspor dnda son 3 sradaki takmlar, Krmz Grupta da ligi son 4te bitirecek ekipler lige veda edecek.

- Beyaz Grup

Pendiksporun ampiyonlua ulat Beyaz Grupta 56 puanl Amed Sportif Faaliyetler ve 55 puan bulunan Tarsus dmanyurdu play-off oynamay garantiledi.

Son hafta öncesinde 53 puanl Teco Karacabey Belediyespor ile 52 puana ulaan Isparta 32 Sporun play-off barajnda bulunduu grupta Anagold24 Erzincanspor, Bucaspor 1928 ve Ankara Demirspor play-off için rakiplerinin hata yapmasn bekleyecek.

Grupta Eskiehirspor, Karatay Termal 1922 Konyaspor ve Akhisarspor gelecek sezon TFF 3. Ligde yer alacak.

- Krmz Grup

Sakaryasporun 1. Lige döndüü Krmz Grupta 1461 Trabzon, Bodrumspor ve Sivas Belediyespor play-offta yer alacak. 63er puanl An Zentrum Bayburt Özel darespor ve Silahtarolu Vanspor FK ile 62er puana sahip Afjet Afyonspor ve çorum FKden biri daha play-off bileti alacak.

Gruptan dümesi kesinleen Kahramanmaraspor, Nide Anadolu FK ve Turgutluspordan sonra düecek son ekip 35 puana sahip Ergene Velimeespor veya 38 puanl Adyaman FKden biri olacak.

Ana Sayfaya Git