TFF 2. Lig'de yarı final heyecanı

TFF 2. Lig'den Spor Toto 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belli olacağı play-off'ta yarı final ilk karşılaşmaları bugün oynanacak.

Haberler 18.05.2018 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Altay ve Hataysporun adn dorudan Spor Toto 1. Lige yazdrd ligde, play-off çeyrek finalinde rakiplerini saf d brakan Beyaz Grupta Gümühanespor ile Sakaryaspor, Krmz Grupta ise Afjet Afyonspor ile Keçiörengücü yar finalde karlaacak.

Rövan karlamalarnn 22 Mays Sal günü oynanaca play-offta, finale kalanlar 27 Mays Pazar günü Mersin Stadnda Spor Toto 1. Lige yükselecek üçüncü ekip olmak için sahaya çkacak.

- Gümühanespor-Sakaryaspor

Beyaz Grupta çeyrek finalde anlurfasporu saf d brakan Gümühanespor ile Bandrmasporu eleyen Sakaryaspor, bugün saat 16.00da hakem Özgür Yankayann yönetecei müsabakada Gümühane Yeniehir Stadnda kar karya gelecek.

ki takm arasnda normal sezonda Sakaryada oynanan müsabaka 1-1 berabere sona ermi, Gümühanedeki karlama ise ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüüyle tamamlanmt.

- Afjet Afyonspor-Keçiörengücü

Krmz Grupta önceki turda Menemen Belediyesporu eleyen Keçiörengücü ile Sivas Belediyespor engelini geçen Afjet Afyonspor, hakem Serkan çnarn düdük çalaca play-off yar final ilk maçnda bugün saat 19.00da Afyonkarahisar Zafer Stadnda karlaacak.

Normal sezonda Afjet Afyonspor, iç sahada 2-0, deplasmanda ise 2-1 kazanmt.

Ana Sayfaya Git