TFF ile PTT sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu ile 176. yılını kutlayan PTT, özel bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. 2+1 yıl sürecek olan bu özel işbirliği ile PTT, Milli Takımlar ve TFF'nin Resmi Kargo Tedarikçisi oldu.

Haberler 04.06.2017 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rivada bulunan TFF Hasan Doan Milli Takmlar Kamp ve Eitim Tesislerinde gerçekleen sponsorluk anlamas imza törenine Ulatrma Denizcilik ve Haberleme Bakan Ahmet Arslan, Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demirören, PTT A.. Yönetim Kurulu Bakan ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, TFF Yönetim ve cra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikarolu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa çalar, Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Aykaç ve Genel Sekreter Kadir Karda ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katld.

Bakan Yldrm Demirören, törende öyle konutu: 1923te kurulan Türkiye Futbol Federasyonu ile 1840ta hizmete balayan PTT arasndaki i birlii imza törenine ho geldiniz. Türkiye Futbol Federasyonu ve PTT, kadim bir çnarn iki kolu olmann dnda ortak misyon ve vizyona da sahip. Türkiye Futbol Federasyonu, artk UEFAnn güçlü bir ekilde yönetiminde, Euro 2024e de adayz.

PTTnin de Dünya Posta Birliinin dönem bakanln üstlendiini büyük bir gururla örenmi bulunuyoruz. Alanlarnda küresel bir güç olma iddiasndaki bu iki kurum, imdi kuvvetlerini birletiriyor. Böylece bir oluyoruz. ri oluyoruz. Diri oluyoruz.

Sayn bakan PTTnin insanlarmza bizden iki mesaj tad günü sabrszlkla bekliyorum: Bir: Türk Milli Takm, 2018 Dünya Kupas finallerine katld. ki: Euro 2024ün ev sahibi Türkiye mesajn özellikle bekliyoruz. Ksacas PTT dünyann yükünü tamaya talip, biz de dünya aleme Türk futbolunun gücünü göstermeye talibiz.

Bugün atlan imzalar, Türk futboluna güvenin, Türkiye Futbol Federasyonunun istikrarl yönetimine olan inancn sembolüdür. Sayn Bakanmza bu yolda bizlere hissettirdikleri güçlü destek için bir kez daha teekkür ederim. nanyorum ki, bu önemli i birlii, yeni baarlara imzalar atmamza vesile olacak.

Arslan: Bu birliktelii önemsiyorum

Ulatrma Denizcilik ve Haberleme Bakan Ahmet Arslan da öyle dedi: TFF, 1923ten beri ülkemize, ülkemizin milli deerlerine hizmet ediyor. Bu konuda tebrik ediyoruz. Gerçekten baarl bir ekilde de yürütüyorsunuz, deerli bakanm ve yönetimi olmak üzere... Hiç üphem yok ki 2018 FIFA Dünya Kupas finallerine gideceiz. Elbette ki 2024 finallerinin ülkemizde olmas konusunda gerek bakanlk olarak gerek Hükümet olarak bizim üzerimize de her ne düüyorsa dün olduu gibi bugün de varz. Bu konuda hiç üpheniz olmasn. Yeter ki elimizden gelen bir ey olsun. Yeter ki biz katk verelim. Bugüne kadarki baarlar önemli ama bunu taçlandrmak çok daha önemli. Ülkemiz insan bunu ziyadesiyle hak ediyor. 15 Temmuzdaki duruuyla dünyadaki mazlumlara ve madurlara örnek oluuyla hak ediyoruz. Biz daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Bunun için de bu birliktelii çok önemsiyorum.

Bozgeyik: Gurur duyacaz

PTT A.. Yönetim Kurulu Bakan ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise unlar söyledi: Ülkemizin dünya çapndaki temsilcisi TFF ile kurumumuz arasnda bugün çok önemli bir i birliini balatm bulunuyoruz. Bu protokolle insanlarmz insanlarma ulatran, irketlerimizi irketlerimize ulatran kurumlarmz kurumlarmza ulatran PTT A.., bundan böyle kargolaryla da Milli Takmmzn, ülkemizin bayran tayan futbolcularmzn her gittii yerde onlara hizmet etmekten büyük gurur duyacaklardr.

Törenin ardndan Bakan Yldrm Demirören, Bakan Aslan ve Bozgeyike Milli Takm formas hediye etti. Bakan Aslan da Bakan Yldrm Demirören ve Fatih Terime günün ansna kiisel pul ve telgraf manüpleri takdim etti.

Ana Sayfaya Git